České vývojářské studio Alda Games vydává svou druhou hru

Datum: 16.12.2013
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Není to tak dávno od vydání první hry českého vývojářského studia Alda Games, a už nyní tato malá skupinka vývojářů přichází s další hříčkou pro děti i dospělé, která nese název Sýrový svět. Sýrovým světem vás provede příběh...
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Není to tak dávno od vydání první hry českého vývojářského studia Alda Games, a už nyní tato malá skupinka vývojářů přichází s další hříčkou pro děti i dospělé, která nese název Sýrový svět. Sýrovým světem vás provede příběh myšáka, který se snaží získat v různých koutech domu kusy sýra a nakrmit tak sebe a svého kamaráda. Získání každého kousku je ale podmíněno vyřešením nějakého logického problému nebo hříčky. Celkem na vás čeká 35 různých zapeklitých problémů, u kterých se rozhodně nebudete nudit. Ačkoliv mozkové závity můžou dostat mnohdy slušně zabrat, hra je koncipována zejména pro děti a jako rodinná zábava. Rozhodně se tak nemusíte bát dlouhých hodin strávených nad nevyřešitelnými hádankami, ale můžete se těšit na rafinované hříčky, z jejichž vyluštění budete mít stejně takovou radost. Ovládání hry je velmi intuitivní. Stačí klikat na aktivní předměty, případně je přetáhnout tam, kam je potřeba. Úlohy proto mohou řešit i děti sami, bez neustálého dohledu a rad rodičů. Hra je vyvedená v povedené malované grafice a doplněna líbivou hudbou a zvuky, dobře podkreslující celou herní atmosféru. Dostupná je na zařízení s iOS jen za 0,89 euro, na Android zařízení je poskytována verze zdarma, ale s reklamou, která ovšem nijak hraní nepřekáží. Podle dosavadních recenzí je hra hodnocena velmi kladně a ani uživatelé chválou nešetří. Nezbývá tedy, než se těšit na další pecku, kterou studio Alda Games chystá na jaro 2014. Kontakt: Net Income CZ s.r.o e-mail: info@martinbartos.net ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.