Vzdělávací aplikace Lipa Zoo ke stažení zdarma

Datum: 11.12.2013
Praha 11. prosince (PROTEXT) - Aplikace Lipa Zoo jako vstupní brána do systematického vzdělávaní dětí, od 1. prosince ke stažení zdarma. Česká společnost mění pomocí svých aplikací způsob, jakým se předškolní děti vzdělávají. Vývojářské studio vytvořilo unikátní...
Praha 11. prosince (PROTEXT) - Aplikace Lipa Zoo jako vstupní brána do systematického vzdělávaní dětí, od 1. prosince ke stažení zdarma. Česká společnost mění pomocí svých aplikací způsob, jakým se předškolní děti vzdělávají. Vývojářské studio vytvořilo unikátní systém osnov, které umožňují dětem učit se zábavnou formou, rodičům pak poskytují oprávněný pocit, že jejich děti získávají vědomosti a schopnosti, které reálně využijí v běžném životě. Aplikace Lipa Zoo slouží jako vstupní brána do tohoto světa. Je určena dětem ve věku 1 až 3 roky a navržena je tak, aby u dětí vzbuzovala touhu objevovat a rozvíjela jemnou motoriku. Deset graficky působivých scén provede děti světem zvířat, ukáže přirozené prostředí a zvuky. Lipa Learning má již pět vzdělávacích aplikací pro děti do šesti let věku, všechny patří k nejúspěšnějším nejen v tuzemsku. Aplikace Lipa Eggs získala prestižní mezinárodní ocenění. V nejbližších dnech studio představí nové tituly, a to jak pro systém iOS tak Android. Kontakt: Kristýna Rakovská e-mail: kristyna.rakovska@lipalearning.com Tel.: 774 956 017 www.lipalearning.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.