Redesign Webgarden pro pohodlnější tvorbu

Datum: 06.12.2013
Praha 6. prosince (PROTEXT) - WEBGARDEN s.r.o. představil 4.12.2013 novou podobu své vlajkové služby pro snadnou tvorbu stránek. Kromě nové titulní stránky zahrnují změny několik nenápadných, ale významných novinek. “Titulní stránka byla maximálně zjednodušena, aby sloužila...
Praha 6. prosince (PROTEXT) - WEBGARDEN s.r.o. představil 4.12.2013 novou podobu své vlajkové služby pro snadnou tvorbu stránek. Kromě nové titulní stránky zahrnují změny několik nenápadných, ale významných novinek. “Titulní stránka byla maximálně zjednodušena, aby sloužila jedinému účelu vytvoření nových stránek,” odůvodňuje změny Václav Kučera ze společnosti Webgarden. “Z toho důvodu jsme z ní odstranili všechny nadbytečné prvky a zvětšili jsme její prostor na celé okno prohlížeče. Úspěšnost vytvoření stránek vzrostla téměř na dvojnásobek. Titulní stránka byla navíc rychlostně optimalizována,” dodává. Mezi technologické novinky patří podpora historie url adres při “AJAXovém” procházení stránek pro HTML 5 prohlížeče. Václav Kučera připomenul, že na Webgarden mohou být všechny webové stránky procházeny pomocí metody AJAX, při které se stahují jen nezbytné části obsahu. V praxi to znamená, že načítání stránek zůstane rychlé a zároveň můžete v prohlížeči listovat zpět i vpřed, stejně jako u klasického prohlížení. Na Webgarden přibyla záložka pro zobrazení vytvářené stránky přímo v administraci, což zjednoduší její zobrazení a návrat zpět k editaci. Novým uživatelům jsou zobrazeny informační “bubliny”, které jim usnadní orientaci v aplikaci. “Nová administrace je také responzivní. Tzn. že na velkých monitorech se roztáhne a poskytne tak uživatelům více pohodlí při práci. S tím souvisí i zvětšení některých ovládacích prvků, na které se nyní snadněji kliká,” uvedl na závěr Václav Kučera. Webgarden je původní česká online aplikace pro tvorbu stránek bez znalostí technologií. V ČR má tradici od ledna 2006. Mimo ČR je populární také ve Španělsku a Rumunsku. Nabízí nástroje k intuitivní tvorbě malých stránek i ke správě rozsáhlých webů se strukturovanou redakcí. Kontakt Martin Čelikovský 777 155 405 martin.celikovsky@webgarden.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.