Nanum vyvinula technologii rozpoznání magnetického inkoustu MICR

Datum: 12.11.2013
Lagoa Santa / Minas Gerais (Brazílie) 12. listopadu (PROTEXT/BusinessWire) - Brazilská Nanum Nanotecnologia S.A. oznamuje, že bude firmě HP dodávat funkční, vysoce koncentrovanou magnetickou disperzi na bázi vody pro bezpečné rozpoznávání magnetického inkoustu s pomocí technologie...
Lagoa Santa / Minas Gerais (Brazílie) 12. listopadu (PROTEXT/BusinessWire) - Brazilská Nanum Nanotecnologia S.A. oznamuje, že bude firmě HP dodávat funkční, vysoce koncentrovanou magnetickou disperzi na bázi vody pro bezpečné rozpoznávání magnetického inkoustu s pomocí technologie MICR. Společnost HP si vybrala Nanum z důvodu jejích schopností vyvíjet, upravovat a vyrábět nanomateriály té nejvyšší kvality. Firma také prokázala možnost využití nanotechnologií ve stávajících průmyslových aplikacích. Při tom překonává vstupní cenové bariéry a poskytuje zákazníkům na míru šité produkty a služby. Dodávaný produkt je vysoce koncentrovaný ferrofluid s vysokou stabilitou a průměrnou velikostí částic kolem 50 nanometrů. Ferromagnetická tekutina se používá v termálních inkoustových tiskárnách pro tisk finančních dokumentů s pomocí technologie MICR. Protože magnetické částice jsou pevné a nerozpustné ve vodě, musí být velmi malé, aby nedocházelo k ucpávání trysek zásobníku inkoustu u tiskárny. Zároveň je však nutné zajistit vysokou koncentraci těchto malých pevných částic, aby byla jistota správné odpověďi na magnetický signál. A právě pro tento účel nabízí firma Nanum vlastní inovativní řešení, které umožňuje vazbu ostatních chemických látek a přísad na nanočástice. Díky tomu vzniká velmi stabilní vodní disperze s koncentrací pevných částic až 50%. LinkedIn: http://lnkd.in/b5dQadX http://www.nanum.com.br Fotografie/multimediální galerie: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131111006145/en/ Kontakty Nanum Nanotecnologia S.A. Tarik Della Santina Mohallem, +55 (31) 3488 1595 LinkedIn: http://lnkd.in/b5dQadX http://www.nanum.com.br Zdroj: Nanum Nanotecnologia S.A. Podívejte se na tuto tiskovou zprávu a multimedia online na webové stránce: http://www.businesswire.com/news/home/20131111006145/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.