BCN3D Technologies uvede 17.září novou řadu 3D tiskáren

Datum: 15.09.2020
Praha 15. září 2020 (PROTEXT) - 17. září 2020 od 15:00 (SELČ) proběhne celosvětový online přenos uvedení nové modelové řady 3D tiskáren Výrobce BCN3D je proslulý svojí technologií IDEX - systému nezávislých tiskových hlav, který vyvinul a prvně uvedl na trh v roce 2015. ...
Praha 15. září 2020 (PROTEXT) - 17. září 2020 od 15:00 (SELČ) proběhne celosvětový online přenos uvedení nové modelové řady 3D tiskáren Výrobce BCN3D je proslulý svojí technologií IDEX - systému nezávislých tiskových hlav, který vyvinul a prvně uvedl na trh v roce 2015. Nová generace 3D tiskáren, pátá v pořadí, poskytne vysokou kvalitu FDM/FFF 3D tisku pro konstruktéry, profesionály, průmyslové aplikace, výzkum a výuku. Vybavení a skutečná multimateriálová nezávislost zajistí spolehlivý tisk běžných a náročných technických a speciálních materiálů. Společně se snadným ovládáním a vyspělými cloud službami, sníží uživatelskou náročnost a přispěje k rychlému provoznímu nasazení. Online přenos bude veřejně přístupný (registrace zde). Distribuce a prodej (vč. českého a slovenského trhu) bude zahájen v druhé polovině října 2020. Další informace budou průběžně uváděné na www.Abc3D.cz Kontakt: Elvira-Abc3D, Hlubočepská 70, 152 00 Praha 5 Servisní a prodejní zastoupení BCN3D pro CZ/SK ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.