Společnost Hikvision zveřejnila své finanční výsledky za první pololetí (H1) roku 2020

Datum: 30.07.2020
Chang-čou (Čína) 30. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, zveřejnila své finanční výsledky za první pololetí roku 2020. V tomto období firma Hikvision dosáhla tržeb ve výši 24,27...
Chang-čou (Čína) 30. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, zveřejnila své finanční výsledky za první pololetí roku 2020. V tomto období firma Hikvision dosáhla tržeb ve výši 24,27 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 1,45 %. Čistý zisk společnosti vyplatitelný akcionářům firmy dosáhl 4,62 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 9,66 %.
Tržby společnosti Hikvision na zahraničních trzích rovněž zaznamenaly výrazný růst a dosáhly výše 7,54 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční růst o 8,63 %.
Navzdory nepříznivému společenskému a hospodářskému vývoji v celém světě v prvním pololetí roku 2020 se firma Hikvision dokázala této situaci přizpůsobit a zavádět technologické inovace, které uspokojují potřeby zákazníků. To jí pomohlo vypořádat se s problémy a udržet pozitivní vývoj. Společnost Hikvision bude i nadále úzce spolupracovat se svými partnery na udržení stabilního růstu a vytváření hodnot pro své zákazníky s cílem vybudovat bezpečnější a trvale udržitelný svět pro všechny.
Kompletní finanční zprávu za první pololetí roku 2020 najdete zde.
O společnosti Hikvision
Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem řešení v oblasti internetu věcí (IoT), se zaměřením na video. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují významné obchodní informace pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1221782/Hikvision_2020_H1_Financial_Results.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1221783/Hikvision_2020_H1_Financial_Results.jpg
KONTAKT: Luke Liu, +86-571-89935635
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.