OneStream Software vstupuje na český trh

Datum: 03.07.2020
Praha 3. července 2020 (PROTEXT) - Česká firma SIMPLEBEEZ se stává nejnovějším implementačním partnerem pro řešení od společnosti OneStream Software. Poradenská společnost SIMPLEBEEZ uzavřela strategické partnerství s jedním ze světových lídrů v oblasti Corporate Performance...
Praha 3. července 2020 (PROTEXT) - Česká firma SIMPLEBEEZ se stává nejnovějším implementačním partnerem pro řešení od společnosti OneStream Software.
Poradenská společnost SIMPLEBEEZ uzavřela strategické partnerství s jedním ze světových lídrů v oblasti Corporate Performance Managementu (CPM), americkou společností OneStream Software. SIMPLEBEEZ se tím stává hlavním partnerem pro implementaci systémů finančního řízení od OneStream Software pro oblast střední a východní Evropy. Díky tomuto strategickému partnerství budou mít i firmy z Česka a okolních států přístup k unikátní kombinaci globálního špičkového softwarového řešení a praktických lokálních zkušeností se zvyšováním efektivity v oblasti finančního řízení. OneStream Software poskytuje jednotnou platformu SmartCPM™, která zjednodušuje a sjednocuje finanční konsolidaci, plánování, výkaznictví, analýzu a kvalitu finančních údajů. OneStream snižuje riziko a komplexitu datových integrací, validací a rekonciliací mezi mnoha různými produkty, aplikacemi či moduly, čímž odsouvá ostatní neintegrovaná CPM řešení do minulosti.
Kontakt: www.simplebeez.com info@simplebeez.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.