Proč mluvit, když můžeme psát?

Datum: 28.07.2010

Navštivte web, jenž se zrodil teprve před pár dny. Web, který tak na poli internetu patří mezi nejmladší generaci.

Stránky PíšuRád.cz jsem vytvořil za účelem publikování zajímavých a čtivých článků na nejrůznější témata. Omezení a hranice zde v žádném případě existovat nebudu. Články budou o všem a bez cenzury.

Pišme slova, pišme věty, pišme zajímavé články. Psaní, díky tomto nástroji udělejme svět lepší. Šiřme zprávy a poselství, která budou předávána z generace na generaci a nikdy neupadnou v zapomnění.

Díky internetu je vše jednodušší a rychlejší. Stále však plníme psaním článků a následným čtením několika málo řádků stejnou funkci, jako před několika stovky let holubi, kteří představovali nejrychlejší způsob dopravy pošty či dopisu. Díky holubům se král dozvěděl o vítězství svého vojska na poli vzdáleného království, díky holubům se matka dočetla o svatbě své dcery, kterou už patnáct let neviděla.

Pokud rádi čtete, tak neváhejte a navštivte PíšuRád.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.