monitoring zpravodajství 24 hodin denně

Přidat server

Přidat PR článek

PřihlásitRegistrovat

Druhá online aukce koní pro Zemský hřebčinec Tlumačov, s.p.o. - Tisková zpráva GAUTE, a.s.

Datum: 17.05.2018

Brno 17. května 2018 (PROTEXT) – Již druhou online aukci koní pořádá ve dnech 17. 5. 2018 až 12. 6. 2018 společnost GAUTE, a.s. pro Zemský hřebčinec Tlumačov, s.p.o. Aukce probíhají na portálu http://www.verejnedrazby.cz a nabízeno bude 9 mladých tříletých hřebců ročníku 2015, plemene Český teplokrevník.
„Rádi bychom navázali na loňskou úspěšnou aukci, která byla první elektronickou aukcí koní v ČR. Připravili jsme proto i tento rok další mladé hřebce z vlastního odchovu,“ řekl David Olejníček, ředitel Zemského hřebčince Tlumačov.
Dle pana Olejníčka jsou mladí hřebci narozeni od ledna do června 2015 a 3 roky pastevně odchováváni na testační odchovně Buňov. Jsou určeni především pro sport, což ale nevylučuje jakékoliv jiné využití pro volnočasové aktivity.
Tiskový mluvčí společnosti GAUTE, a.s. pan Petr Bartoš doplnil, že letošní aukce přinese zájemcům i fanouškům živý online přenos na kanále Youtube ze základních zkoušek výkonnosti prodávaných hřebců, které se uskuteční v prostorách Zemského hřebčince Tlumačov dne 6.6.2018 od 9:00. Výsledky zkoušek budou známy zájemcům následujícího dne, tedy v dostatečném předstihu před ukončením aukcí.
Další informace obdržíte:
Mgr. Petr Bartoš – tiskový mluvčí GAUTE, a.s, Lidická 26, Brno, tel. +420 541 213 390, +420 608 700 962 e-mail: bartos@gaute.cz, případně na http://www.verejnedrazby.cz
Ing. David Olejníček – ředitel organizace Zemský hřebčinec Tlumačov, s.p.o, Dolní 115, 763 62 Tlumačov, tel. +420 576 771 714; +420 601 570 303, e-mail: reditel.spo@hrebcinec-tlumacov.cz
Odkazy na jednotlivé aukce:

pridej.cz

Nakupte snadno Bitcoin

Kde koupit Bitcoin
  • Česká firma
  • Vklady a výběry v CZK, EUR (CZK bez poplatků)
  • Nízké poplatky, rychlé vklady a výběry
  • Fio banka
  • Obchodování - Bitcoin, Litecoin
  • Komunikace a podpora v češtině

ABCsleva.cz - slevové nabídky

abcsleva_b.png Přehled slevových nabídek na jednom místě, denně nové slevy, jídlo, krása, pobyty, zboží. Možnost nastavení hlídání slev se zasíláním na email.

Partneři:

www.linuxportal.cz