Diamant Expo - mobilní haly pro skladování a průmysl

Datum: 18.06.2010

Doménou služeb společnosti Diamant Expo je pronájem mobilních skladovacích hal a stanových přístřešků. V tomto článku bychom rádi prezentovali mobilní haly určené především pro skladování a průmyslové využití.

Společnost Diamant Expo Vám nabízí mobilní haly a stany pro skladování a průmyslové využití. Mobilní haly je možno použít jako náhradní skladovací nebo výrobní prostory pro krátkodobý i dlouhodobý časový horizont. Velkou výhodou těchto systémů je jejich rychlá montáž a demontáž, stejně jako možnost přizpůsobení momentálním potřebám (velikost haly, její tvar a umístění).

Mobilní skladovací haly je možno vybavit dvoukřídlými vraty, únikovými východy, osvětlením, požárním systémem, elektrorozvody a vytápěním. Dodáváme je v několika typech opláštění - PVC plachty, PVC trapézový plast a trapézový plech. Skladovací stany a mobilní haly jsou určeny pro průmysl, obchod a služby. Společnost Diamant Expo, jakožto výhradní zástupce mobilních stanů společnosti Roder, nabízí v této oblasti to nejlepší. Náš dokonalý servis Vám zaručí maximální spokojenost.

Může nastat situace, kdy budete nutně potřebovat rošířit své sklady o další prostory. Ať už z důvodu rozšiřování, přemístění nebo dočasné nadvýroby. Mobilní stany Vám pomohou ve velmi krátké době vyřešit kvalitní zázemí pro Vaši práci a produkty. Velkoprostorové stany nabízíme v mnoha typech a velikostech. Díky obrovské flexibilitě a cenové dostupnosti jsou pro Vás výborným řešením.

A co je hlavní výhodou skladovacích stanů a mobilních hal? Společnosti, firmy z oblasti průmyslu, obchodu, služeb si mohou výhodně pronajmout stan, halu a nemusí řešit kompletní výstavbu budov vlastní silou. Šetříme místo a finance našich klientů výhodným krátkodobým nebo dlouhodobým pronájmem. Pronájem je výhodným řešením v době sezóny, krátkodobého zastřešení výroby, prodeje, skladu a mnoha dalších prostor.

Mezi další výhody mobilních stanů patří možnost téměř okamžitě zastřešit výrobní, prodejní, skladovací prostory. Dále pak minimální administrativní nároky, jelikož není nutné stavební povolení. Z naší strany pak okamžitá reakce, téměř neustále máme skladem mnoho typů stanů a hal. Nenarazíte na omezení velikosti –jsme schopni postavit mobilní halu či stan od rozpětí 5 - 60m. Vždy Vám nabídneme profesionální řešení, vhodný typ a velikost stanu, spolu s vybavením a možností vytápění

Co se týče prodeje skladovacích stanů a mobilních hal, společnosti využívající produkty firmy Roder využívají možnost koupě hal a stanů především pro jejich extremně rychlou montáž, komfortní možnost přestavby, dostavby, rozšíření, jednoduchost při montáži a demontáži, ale i s ohledem na možnosti přemístění. Standardní možnosti stavebního průmyslu, výstavby budov a hal v současnosti nenabízejí podobné parametry – jsou jednorázové, těžko měnitelné a jejich cena mnohokrát převyšuje možnosti skladovacích stanů a mobilních hal nabízených společností Diamant Expo.

Možnosti využití našich mobilních hal a stanů jsou skutečně široké. Od skladových prostor určených pro produkci či výrobu, přes prodejní plochy pro malo-velkoobchod, zahradní techniku nebo autosalóny až po haly potřebné při stavebních pracích a sanacích. Mobilní stan je velmi často vyhledáván jako řešení zastřešení během sezóny. Potřebujete-li tímto způsobem rychle zastřešit Vaše výrobky, sezónní prodej či akci, obraťte se bez váhání na společnost Diamant Expo. Jelikož přesně v tuto chvíli je mobilní stan tím pravým řešením pro Vás.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.