Prezentace společnosti Diamant Expo

Datum: 24.05.2010

V prvním díle krátkého seriálu o společnosti Diamant Expo si představíme úspěšnou firmu, která nabízí mobilní skladové prostory a řešení postavené na stanech pro výstavy, párty a firemní prezentace.

Společnost Diamant Expo spol. s r.o. vznikla v roce 1996 jako nástupce firmy RDM Spilka, která působila v oblasti výstavnictví už od roku 1994. Od počátku se společnost diferenciovala na dvě navzájem se doplňující divize. Ta první pokračuje v tom, v čem vynikala už firma RDM Spilka - tedy v podnikání v oblasti výstavnictví. Druhá divize společnosti se zabývá samotnou výstavbou a pronájmem mobilních a výstavních hal, párty stanů a pagod.

Obě oblasti si jsou do jisté míry velmi blízké. Fungují v přirozené symbióze a vzájemně se ideálně doplňují. Diamant Expo má tak možnost poskytovat komplexnější služby v obou zmíněných, velmi příbuzných oblastech. V současné době patří firma mezi nejvýznamnější pořadatele regionálních výstav a veletrhů v rámci České republiky. Naše společnost stojí - mimo jiné - hrdě za úspěchem návratu někdejší slávy výstavišť v Lounech a Liberci, které se aktuálně těší hojné účasti z řad vystavovatelů i návštěvníků.

Společnost Diamant Expo je silně orientována na klienta, kterému se snaží poskytnout široké spektrum komplexních služeb. Kromě výstavnictví se jedna z našich divizí orientuje na vlastní prodej a pronájem velkoplošných mobilních hal, které slouží jako průmyslový sklad, prostor pro výstavu nebo jako forma zastřešení kulturní či sportovní akce. Náhradní, byť jen třeba dočasné, řešení skladovacích nebo výrobních prostor je dnes častým problémem. Výhodou mobilních hal je jejich rychlá montáž i demontáž s možností přizpůsobení Vašim potřebám (můžete si zvolit velikost, tvar a umístění). Nesporným plusem je pak možnost pronájmu takové haly, náklady na dočasný přesun výroby či skladování se tak mohou dramaticky snížit. Mimo skladovacích potřeb lze použít mobilní haly také pro výstavy, firemní prezentace, promotion, reklamu nebo kulturní akce. Použité materiály a technologie jsou zárukou vysokého standardu poskytovaných služeb.

Kromě hal nabízí Diamant Expo i mobilní párty stany a pagody. Můžete tak snadno uspořádat firemní párty na neobvyklém místě a pozvat své obchodní přátele i zákazníky. Není nad rauty a oslavy pod širým nebem s „pojistkou“ proti špatnému počasí. Mobilní párty stany Vám poskytují mobilitu stejně jako možnost pořádat akci tam, kde si sami vyberete. A to vše s vědomím, že zastřešení Vaší akce bude realizováno v krátké době a jedinečným způsobem. Konstrukce v šířkách 3 - 10m s atraktivním vzhledem a možností propojit vícero stanů dohromady skýtají ideální podmínky pro svatby, zahradní párty, promo akce, trhy nebo venkovní prodej.

Na vrcholu oblíbenosti u našich zákazníků jsou stany s atypickým tvarem pagody. Jejich rychlá montáž, snadná manipulace s tímto typem stanu a vysoce atraktivní vzhled je přímo předurčují pro reprezentativní akce, pro které neplatí dnes už slangová formulace „image je na nic“. Pokud vás zajímá pronájem nebo koupě mobilní haly či párty stanu proVámi zvolené místo, neváhejte se obrátit přímo na nás a kontaktovat naše zástupce. Firma Diamant Expo sídlí v Chabařovicích, ulice Marie Kršňákové 119. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.