Profil společnosti Golss

Datum: 20.05.2010

Společnost Golls s.r.o. sídlící v severočeském Děčíně se pohybuje v oblasti pozemního stavitelství už od roku 1990 a za tu dobu získala v oboru mnoho cenných zkušeností a nepopiratelné renomé. Dnes patří k největším a nejvyhledávanějším společnostem ve svém oboru. Pokud hledáte kvalitu spojenou s profesionálním přístupem a poctivou prací, Golls je ten pravý partner pro Váš stavební či montážní projekt. V řadách naší společnosti stojí odborníci na prosvětlovací systémy, hydroizolaci a zateplení, sendvičové panely a ocelové konstrukce, stejně jako sklenáři a zámečníci.

Dlouholeté teoretické a praktické zkušenosti, nám v Golls, dovolují nabízet to nejlepší řešení v oblasti tepelně izolační a hydroizolační problematiky budov. Spolehlivě dokážeme realizovat i hydroizolaci plochých střech, kterou provádíme ve variantách SBS pásů, trapézových plechů nebo sendvičových panelů. V oblastí vývoje a výzkumu jsme přinesli inovační řešení rekonstrukcí sedlových světlíků - jako jedni z prvních v České republice jsme začali používat polykarbonátové desky. Patří nám také prvenství ve výrobě a montáži obloukových světlíků. Své technologie neustále zdokonalujeme a tak můžeme svým zákazníkům nabídnout tu nejvyšší kvalitu. K našim největším prioritám však patří schopnost dodat komplexní řešení Vaší zakázky od podlahy až po střechu.

Vedle možnosti rekonstrukce střešního pláště spolu s dodávkou světlíků různých typů, bočního opláštění a prosvětlení naší firmou se dále zabýváme kovovýrobou s možností výroby ocelových konstrukcí. Svařujeme ocel, nerez i hliník a to metodou TIG, VIG, MIG a MAG. Díky tomuto spojení jsme schopni nabídnout Vám vedle rekonstrukcí i dodávku a montáž různých objektů jako jsou autosalóny, supermarkety, výrobní haly, sklady a podobně. Stejně tak nabízíme dlouhodobou spolupráci v oblasti sériové kovovýroby - typicky může jít o ocelové konstrukce, přístřešky, regály, mříže, zábradlí, oplocení, vrata, ale i další klasické zámečnické práce.

Kromě kovů jsme se - zpočátku více a dnes už méně - věnovali i sklenářským pracem. Zejména pak broušení skla, řezání a rámování - vynikali jsme ve výrobě akvárií a terárií. To co je dnes předmětem našeho zájmu jsou však především již zmíněné střešní světlíky (ať už sedlové nebo obloukové), polykarbonátové stěny, kryty bazénů, zastřešení parkovišť a proluk nebo hydroizolace plochých střech. Stavebních a montážních firem je na severu Čech relativně mnoho, ale málo už takových jako je Golss, která má za sebou dlouholetou tradici, zkušenosti a potřebu rozvíjet své montážní a stavební postupy za podpory nejmodernějších technologií a s přispěním vlastního interního výzkumu. Pokud Vás naše společnost zaujala a preferovali byste osobní jednání přímo s našimi specialisty, neváhejte nás navštívit v Děčíně, v ulici Hudečkova 6.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.