Vyprávění příběhu o zahradnictví v oblasti „Pásu a cesty"

Datum: 19.06.2017
Astana (Kazachstán) 19. června (PROTEXT/PRNewswire) - Téma Mezinárodní veletrhu zahradnictví Peking 2019 se 16. června objevilo na Týdnu Pekingu v rámci výstavy Expo 2017 Astana. Ye Dahua, zástupce generálního ředitele koordinační kanceláře pro pekingské Expo 2019, představil...
Astana (Kazachstán) 19. června (PROTEXT/PRNewswire) - Téma Mezinárodní veletrhu zahradnictví Peking 2019 se 16. června objevilo na Týdnu Pekingu v rámci výstavy Expo 2017 Astana. Ye Dahua, zástupce generálního ředitele koordinační kanceláře pro pekingské Expo 2019, představil v čínském pavilonu Mezinárodní veletrh zahradnictví Peking 2019 zástupcům zemí, které se účastní výstavy Expo 2017 Astana. Při příležitosti slavnostního zahájení Týdne Pekingu devět výstavních panelů prezentovalo ekologické plány Mezinárodního veletrhu zahradnictví 2019. Zároveň byla v kazašských hlavních médiích odvysílána pečlivě vypracovaná animovaná verze pekingského Expa 2019, ve které dvojice rozkošně naivních maskotů - Little Bud a Little Flower - vyprávějí příběhy o Mezinárodním veletrhu zahradnictví Peking 2019 a písní zvou zahraniční hosty k návštěvě pekingského Expa 2019, aby si užili zeleného života a krás Pekingu. Mezinárodní veletrh zahradnictví v Pekingu je v roce 2017 předmětem neustálé výstavby. Nyní se příprava domácí účasti na Mezinárodním veletrhu zahradnictví v Pekingu dostala do významné fáze. Čínské výstavní prostory Expa Peking 2019 začnou být budovány v druhé polovině roku. Město Peking se snaží dosáhnout 80 procent registrací zahraničních vystavovatelů a vlastně ukončit registraci zemí, které mají vybudovat venkovní zahrady. Mezinárodní veletrh zahradnictví Peking 2019 je mezinárodním zahradnickým veletrhem nejvyšší úrovně organizovaným čínskou vládou a městem Peking. Tento veletrh se bude konat od 29. dubna do 7. října 2019, bude tedy trvat 162 dní. Společnost Air China, která jako jedna z prvních globálních partnerů podepsala smlouvy s Mezinárodním veletrhem zahradnictví Peking 2019, zahájila 1. června 2017 zpáteční lety mezi Pekingem a Astanou. KONTAKT: pan Ji, Tel/Fax: 86 10 63075245
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.