Země živitelka 2016 43. ročník 25. 8. - 30. 8. 2016

Datum: 29.08.2016
Č. Budějovice 29. srpna (PROTEXT) - Letošní již 43. ročník mezinárodního agrosalonu Země Živitelka proběhne na českobudějovickém výstavišti ve dnech 25. 8. - 30. 8. 2016. Novinkou se stane „OVČÁCKÝ DEN“ na předvadišti s nákupním trhem, přehlídkou beranů Zwartbles,...
Č. Budějovice 29. srpna (PROTEXT) - Letošní již 43. ročník mezinárodního agrosalonu Země Živitelka proběhne na českobudějovickém výstavišti ve dnech 25. 8. - 30. 8. 2016. Novinkou se stane „OVČÁCKÝ DEN“ na předvadišti s nákupním trhem, přehlídkou beranů Zwartbles, ukázkami stříhání, dojení a pasení ovcí a ukázkami zpracování vlny včetně prodeje ovčích výrobků. Velký zájem je projeven také o 3. Jihočeskou Angus show a 2. Jihočeskou Limousine show - prezentaci masného skotu, dále pak o tradiční přehlídku zemědělské techniky a prezentaci kvalitních českých potravin. Pondělí 29. 8. se stane "Vodohospodářským dnem", v rámci kterého proběhne IV. česko - izraelský vodohospodářský seminář zaměřený na závlahy a opětovné používání čištěných odpadních vod. Představen bude nejenom izraelský přístup v podobě úsporných kapkových závlah, ale i podpora obnovy a rozvoje závlah v České republice. Předvadiště pak nabídne již zmiňovanou 2. Jihočeskou Limousine show, předvádění plemenných koní na ruce, v sedle a v zápřeži a ukázky práce ovčáckých psů s ovcemi. Pondělní Pivovarskou zahradu rozezní hudba v podání Malé muziky Nauše Pepíka a Stříbrňanky. I poslední den, úterní "Den myslivosti" nabídne návštěvníkům mnoho zajímavého. Pavilon T1 poskytne prostor Myslivecké komisi Agrární komory a Pivovarskou zahradu obsadí oblíbení Babouci. Ukázky plemenných koní a ovčáckých psů budou opět připraveny ke zhlédnutí v předvadišti. Ze stálých expozic návštěvníky čeká např. prototyp kombajnu, který se nikdy nevyráběl, laserová střelnice, výstava historické zemědělské techniky Jihočeského zemědělského muzea, prezentace rybářství, zemědělství, středních a vysokých škol, prezentace svazů a mnoho dalšího. A pozor, na základě předložené plné vstupenky ze 43. ročníku agrosalonu Země živitelka bude návštěvníkům do konce října 2016 umožněn volný vstup do expozic a výstav provozovaných Muzeem lesnictví, myslivosti a rybářství na loveckém zámku Ohrada v Hluboké nad Vltavou. V muzeu na Ohradě vstupenka platí jako rodinná. Více informací o výstavě naleznete na http://www.vcb.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.