Největší evropská politologická konference v Praze

Datum: 04.08.2016
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Univerzita Karlova pořádá ve dnech 7. až 10. září 2016 největší evropskou politologickou konferenci v Praze. Univerzita Karlova je teprve druhou vědeckou a pedagogickou institucí ve východní Evropě, jež hostí tuto významnou akci. Jubilejní desátá výroční...
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Univerzita Karlova pořádá ve dnech 7. až 10. září 2016 největší evropskou politologickou konferenci v Praze. Univerzita Karlova je teprve druhou vědeckou a pedagogickou institucí ve východní Evropě, jež hostí tuto významnou akci. Jubilejní desátá výroční konference Evropského konsorcia pro politický výzkum přivítá více než dva tisíce akademiků, vysokoškolských pedagogů, studentů a osobností z veřejného a politického života z České republiky a celé Evropy. Hlavním řečníkem na konferenci bude profesor Rogers Brubaker z University of California, Los Angeles, přední odborník na nacionalismus, otázky občanství a migraci. Konference se koná pod záštitou rektora Univerzity Karlovy, profesora Tomáše Zimy a primátorky hlavního města Prahy, Adriany Krnáčové. Organizačně za UK konferenci zajišťuje tým z Institutu politologických studií Fakulty sociálních věd. Kontakt: Bližší informace o konferenci naleznete na webových stránkách konference (http://ecpr.eu/Events/EventDetails.aspx?EventID=95) nebo vám je poskytne Aleš Karmazin (ales.karmazin@fsv.cuni.cz +420 722 669 750).
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.