Společnost APR Energy získala v Argentině zakázku na projekty mobilních turbín o celkovém výkonu 350MW

Datum: 17.06.2016
Jacksonville (Florida) 17. června (PROTEXT/PRNewswire) - Pětiletá smlouva je největší jednotlivou zakázkou v historii společnosti Společnost APR Energy, globální lídr v oblasti rychlých energetických řešení, dnes oznámila, že od Ministerstva důlního a energetického průmyslu...
Jacksonville (Florida) 17. června (PROTEXT/PRNewswire) - Pětiletá smlouva je největší jednotlivou zakázkou v historii společnosti Společnost APR Energy, globální lídr v oblasti rychlých energetických řešení, dnes oznámila, že od Ministerstva důlního a energetického průmyslu Argentiny získala dva pětileté projekty v celkové hodnotě přesahující 450 milionů USD, které poskytnou druhé největší zemi Jižní Ameriky kapacitu výroby energie o celkovém výkonu 350 MW. Tato výrobní kapacita bude rozdělena mezi dvě lokality a bude využívat 14 nejmodernějších dvoupalivových mobilních plynových turbín této společnosti. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160615/380032 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20120207/FL48583LOGO „Jedná se o největší jednotlivou zakázku získanou společností APR Energy v její historii, která je důsledkem toho, že máme nejlepší pracovníky a nejlepší technologie v tomto oboru. Na náš tým nemohu být pyšnější," uvedl předseda a generální ředitel John Campion. „Chceme také poděkovat Ministerstvu důlního a energetického průmyslu za jejich neustálou důvěru v naši schopnost poskytovat spolehlivě energii pro podniky a obyvatele Argentiny," dodal Campion. „Argentina je již mnoho let naším klíčovým zákazníkem a je nám ctí, že jsme získali největší podíl výroby elektrické energie, který byl přiznán mezinárodní společnosti. Těšíme se na příležitost pokračovat v dodávání energie v Argentině do příštího desetiletí." Společnost APR Energy působí v Argentině nepřetržitě od roku 2008. V současnosti společnost vyrábí elektrickou energii o celkovém výkonu 75 MW ve třech lokalitách: Formosa, Magdalena a Sáenz Pena. Spolu s kapacitou 350 MW v Argentině získala společnost APR Energy v roce 2016 zakázky na výrobu více než 750 MW v nových lokalitách. Tato zakázka je pro APR Energy čtvrtou získanou zakázkou na mobilní plynové turbíny za uplynulý rok, včetně stávajících projektů v Egyptě a Tasmánii. „Naše zakázka z Argentiny je dalším potvrzením toho, že turbíny hrají klíčovou roli na trhu rychlé energie. Jsou preferovanou technologií rozvodu energií a řešením, které dobře zapadá do jejich současné infrastruktury," uvedl Campion. O společnosti APR Energy Společnost APR Energy je předním světovým dodavatelem rychlé elektrické energie z mobilních turbín. Naše rychlá, flexibilní a komplexní řešení dodávek elektrické energie poskytují zákazníkům rychlý přístup ke spolehlivým dodávkám elektřiny v místě a v čase, kdy ji potřebují, a po dobu, po jakou ji potřebují. Naše závody dodávané na klíč mohou díky spojení nejmodernější, palivově úsporné technologie s nejlepšími znalostmi v oboru pomáhat obsluhovat města, země a průmysl na celém světě jak v rozvinutých, tak v rozvojových zemích. Pro více informací navštivte webové stránky společnosti: www.aprenergy.com. Fotogalerie KONTAKT: Alan Chapple (Media), Tel.: +1 (904) 223-2277, E-mail: publicrelations@aprenergy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.