Společnost JA Solar dodá vysoce účinné monokrystalické moduly Percium o celkovém výkonu 150MW pro první fázi demonstračního projektu „Front Runner"

Datum: 01.06.2016
Peking 1. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO) („JA Solar"), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných produktů pro solární energii, dnes oznámila,že dodá vysoce účinné fotovoltaické moduly o celkovém výkonu...
Peking 1. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO) („JA Solar"), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných produktů pro solární energii, dnes oznámila,že dodá vysoce účinné fotovoltaické moduly o celkovém výkonu 420 MW pro první fázi demonstračního solárního projektu „Front Runner" v Datongu v provincii Shanxi, včetně výkonu 150 MW ze svých vysoce účinných monokrystalických modulů Percium. Percium je vysoce účinný monokrystalický modul, který byl vyvinut společností JA Solar a představen v říjnu roku 2013. Moduly Percium obsahují články na bázi technologie PERC (Passivated Emitter and Rear Cell). Fotovoltaické články PERC společnosti JA v průběhu posledních tří let poskytovaly zvyšující se účinnost konverze. V červnu 2014 byla zahájena sériová výroba vysoce účinných modulů Percium, která učinila JA Solar lídrem v daném průmyslu, poskytujícím účinnost konverze vyšší než 20 % pro sériově vyráběné články typu P. Řada produktů Percium nabízí nyní účinnost konverze až 21 %; dodávaný výkon panelů se 60 články překračuje 295 W, v případě panelů se 72 články překračuje 345 W. Moduly Percium nabízejí lepší výkonnost při slabším světle, nižší teplotní koeficient, nižší tlumení světla a větší odolnost vůči potenciální indukované degradaci (PID). Pro srovnání, generují o 2 % více elektrické energie na každý watt než konvenční monokrystalické panely. Společnost JA Solar, jednička v solárním průmyslu z pohledu klíčových technologií a kvality, je ve světě známa svými produkty o vysoké spolehlivosti, s vysokým koncovým výkonem a vysokou konverzní účinností. Včetně monokrystalických panelů Percium vyrábí společnost JA Solar celkem pět fotovoltaických modulů, které splňují nebo překračují standardy čínského projektu „Front Runner", včetně vysoce výkonných polykrystalických modulů Riecium, konvenčních monokrystalických modulů Cypress, konvenčních polykrystalických modulů Cypress a panelů se dvěma skleněnými vrstvami. „Solární panely společnosti JA Solar nejenže pokrývají stále rostoucí většinový podíl na čínské trhu, ale jsou také stále populárnější v ostatních zemích," uvedl Pan Jian Xie, prezident společnosti JA Solar. „Na trhu je nedostatek našich panelů, proto jsou vysoce účinné produkty našimi zákazníky stále více upřednostňovány. Máme v úmyslu pokračovat v našich technických inovacích s cílem dosáhnout ještě vyšších konverzních účinností a zlepšených výrobních procesů. Společnost JA Solar je hrdá na svou klíčovou roli v transformaci a zlepšování čínského fotovoltaického a výrobního průmyslu." KONTAKT: Erica Hu, +86-21-6095-5888, +86-21-6095-5999, sales@jasolar.com, market@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.