PRESTIŽNÍ MÓDNÍ UNIVERZITA Z PAŘÍŽE OTEVÍRÁ OD ZÁŘÍ 2016 POBOČKU V BRATISLAVĚ!

Datum: 31.05.2016
Praha 31. května (PROTEXT) - Možnost stipendia pro nejlepší předložený projekt! Do Bratislavy přichází MOD´SPE Paris Central Europe Fashion Business School - prestižní francouzská vysoká škola založená v roce 1993 Francouzskou federací Prêt-à-Porter dámské konfekce...
Praha 31. května (PROTEXT) - Možnost stipendia pro nejlepší předložený projekt! Do Bratislavy přichází MOD´SPE Paris Central Europe Fashion Business School - prestižní francouzská vysoká škola založená v roce 1993 Francouzskou federací Prêt-à-Porter dámské konfekce a Výborem pro rozvoj a podporu odívání Francouzské republiky. Jedná se o první vysokou školu svého druhu v regionu střední Evropy, své výukové postupy staví na principech duálního vzdělávání, proto úzce spolupracuje s podniky z módní branže a umožňuje tak studentům získat potřebné zkušenosti v přímém propojení s praxí (spolupráce s módními domy Chanel, Christian Dior, Hermès,...). Studium probíhá v angličtině, což řeší jazykovou bariéru coby jednu z nejčastějších překážet pro studium na pařížské centrále. Absolventi obdrží akademický titul bakalář v oboru "Produktový manažer" s možností pokračovat v magisterském studiu, ať už v Bratislavě nebo přímo v Paříži!

PŘIJÍMAČKY JIŽ V ČERVNU - MOŽNOST ZÍSKAT STIPENDIUM - STUDIUM OD ZÁŘÍ 2016!

Termín pro podání přihlášek je nejpozději 20. června 2016, přijímací pohovory v angličtině se konají v Bratislavě 23.-24. června a 23.-24. srpna. Pro jednoho zájemce se nabízí možnost získat stipendium na celé tříleté studium - stačí zaslat do 20. června na adresu info@modspeparisce.com kreativní projekt na téma "PAŘÍŽ V BRATISLAVĚ". Více informací na http://www.modspeparisce.com/win-bachelor-program-at-modspe/.

SILNÝ ODRAZOVÝ MŮSTEK - UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ 85 AŽ 90 %

"Studium umožní osvojit si jak principy světa módy, tak potřebné základy marketingu, obchodu a komunikace, ovšem ve specifickém kontextu módního kreativního průmyslu. To studenty připraví pro další specializace," říká Jana LALOVÁ, Member of the Board, MMOD´SPE Paris Central Europe. Volba MOD´SPE Paris Central Europe je investicí do budoucna, je zárukou, že absolventi učiní ze své záliby své povolání, získají vynikající vzdělání od profesionálů ze světa módy a dokážou se plynule zařadit do aktivního života. Důkazem je procento uplatnění absolventů po získání diplomu ve výši mezi 85 a 90 %. "Kdo se přidá k MOD´SPE Paris Central Europe, stává se nejen součástí Paris Fashion Business School, ale celé sítě složené z několika stovek podniků a bývalých absolventů, kteří jsou připraveni spolupracovat a pomáhat v průběhů celé nadcházející kariéry," zdůrazňuje Daniel WERTEL, ředitel MOD´SPE Paris a předseda Francouzské federace dámské konfekce.

ÚZKÉ PROPOJENÍ TEORIE S PRAXÍ - DUÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ - 2 AŽ 4 MĚSÍCE PRAXE ROČNĚ

MOD´SPE Paris podporuje studentské výměnné pobyty a stáže v módních domech a podnicích zvučných jmen, což studentům umožňuje získat užitečné znalosti v přímém propojení s potřebami trhu práce. Kromě získání samotných dovedností je dalším cílem školy osvojit si co nejsnazším způsobem principy podnikání, dokázat vytvořit kvalitní podnikatelský plán již v průběhu studia. Silnou stránkou školy je úspěšné vedení studentů k potřebnému know-how a k rozvoji vlastní profesionální identity. Odborná praxe trvá od 2 do 4 měsíců v každém roce studia. Praxi studenti absolvují v některém z módních domů, jako The Kooples, Paul & Joe, La Halle, Jennyfer, Hermès, Christian Dior, Courrèges, Pimkie, Vente privée, Le bon marché, Dim, Printemps, Morgan, Princesse Tam Tam, Comptoir des cotonniers apod. Máte zájem o více informací? Helena KRAUSOVÁ PR specialista e-mail: helena.krausova.PR@gmail.com +420 774 303 508 http://www.modspeparisce.com/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.