Čeští DOCTOR VICTOR jako předkapela AC/DC zaujali!

Datum: 26.05.2016
Praha 26. května (PROTEXT) - V neděli 22.5. se po sedmi letech v Praze, opět představila jedna z kapel světové extra třídy - australští AC/DC. Tito hardrockoví mohykáni předvedli svým fanouškům, v rámci svého světového turné Rock of Bust, opět prvotřídní, strhující,...
Praha 26. května (PROTEXT) - V neděli 22.5. se po sedmi letech v Praze, opět představila jedna z kapel světové extra třídy - australští AC/DC. Tito hardrockoví mohykáni předvedli svým fanouškům, v rámci svého světového turné Rock of Bust, opět prvotřídní, strhující, hudební a světelnou show spolu s hostujícím zpěvákem Axlem Rosem ze skupiny Guns N' Roses. O jejich kvalitách a muzice není nutné se snad ani podrobněji rozepisovat. Ti, kteří dorazili na letiště Letňany, nemůžou nesouhlasit! Kdo však také velice příjemně překvapil rockové fanoušky, byla jejich historicky první česká předkapela, na naší hudební scéně stále více se prosazující rockové trio, DOCTOR VICTOR. Frontman, autor textů a hudby, kytarista Vojta Bureš, předvedl se svojí kapelou, zajímavou, na naše poměry málokdy viděnou show, při které se, mimo jiné, na pódiu objevili "zdravotní sestřičky" které vystřelovaly do řad diváků trička s logem kapely. Nechyběl ani přímý kontakt s publikem a "měření" srdečního tepu členů jejich technického doprovodu. Jeho syrovým, energií nabitým kytarovým riffům na pódiu perfektně sekundovali dva noví členové projektu DOCTOR VICTOR, na bicí Honza Karpíšek a mladý nadějný basový kytarista Jan Heřman. Pro oba to byla jejich premiéra před takhle velkým publikem. "Cítili jsme se jako ryba ve vodě a zároveň jsme byli rádi, že jsme mohli být součástí této historické hudební události, a spatřit tak 'elektrikáře' v akci!" komentuje celou situaci lídr kapely Vojtěch Bureš. Koncert navštívilo přibližně přes 60.000 fanoušků této australské legendy a zapsal se tím do historie k největším českým koncertům. Kontakt pro média: GalaxyGarden, PR Eva Zpěváčková, Přímětická 1184 , 140 00, Praha 4 e-mail: management@doctor-victor.com http://www.doctor-victor.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.