Mezinárodní výstava koček – Star Cats 2016

Datum: 09.05.2016
Praha 9. května (PROTEXT) - ZO ČSCH-SCHK Star Cats zve srdečně širokou veřejnost na FIFe mezinárodní výstavu koček, která se budou konat ve dnech 14. a 15. 5. 2016 v prostorách Sportovní haly Slavia, Praha 10, Vladivostocká 1460. Program výstavy pro oba dny: 10:00 oficiální...
Praha 9. května (PROTEXT) - ZO ČSCH-SCHK Star Cats zve srdečně širokou veřejnost na FIFe mezinárodní výstavu koček, která se budou konat ve dnech 14. a 15. 5. 2016 v prostorách Sportovní haly Slavia, Praha 10, Vladivostocká 1460. Program výstavy pro oba dny: 10:00 oficiální zahájení výstavy a posuzování 15:00 BIS, vyhlášení speciálních cen a nejlepších koček mladých chovatelů 17:00 ukončení výstavy (neděle 16.00) Vstupné: Dospělí 80 Kč, důchodci a děti (3-15 let) 50 Kč, rodinné vstupné 200 Kč (2+2) Po oba dva dny budou na návštěvníky čekat na výstavě kočky všech plemen a barev, které budou soutěžit v soutěži kočičí krásy a ty nejhezčí si odnesou z výstavy tituly, některé i ocenění nejvyšší - Best in show a Best of Best. Vystavovatelé určitě budou ochotni případným zájemcům přiblížit zvláštnosti a nároky jednotlivých plemen a případně pomoci s výběrem budoucího nového člena rodiny. Svoji nabídku zde budou mít i útulky, které kromě charitativních krámků budou také vystavovat opuštěné kočičky, hledající nový domov. Ve prospěch kočičích bezdomovců bude také probíhat tombola, takže pokud vám doma přebývají věci, které by třeba někdo upotřebil, neváhejte je přinést, děvčata z o.p.s. Devět životů je rády zahrnou do nabízených věcí. Protože výstava je tematická a letošním tématem bude Hollywood a jeho Stars, na výstavě bude možné vidět nejen dekorované klece, ale i některé vystavovatele v maskách. Můžete se tak tady vyfotit s Oscarem v nadživotní velikosti, vidět Seana Conneryho či dámy z "high society". Pokud už zvířecí mazlíčky doma máte, můžete jim z široké nabídky na výstavě vybrat ty nejlepší krmiva, škrabadla, kosmetiku, oblečky, fontánky, hračky a spoustu dalších skvělostí, o kterých jste ani netušili, že je váš pes či kočka potřebují. A pro majitele, kteří mají rádi originální věci, je připravena kolekce autorských šperků s drahými kameny - ale pospěšte si, ty s kočkami mizí pravidelně první. www.starcats.wz.cz https://www.facebook.com/events/979677265439972 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.