Jak na moderní logistiku ve farmacii?

Datum: 26.04.2016
Praha 26. dubna (PROTEXT) - Společnost Kühne + Nagel nedávno na dvou akcích pro odbornou veřejnost představila vyspělou logistiku farmacii. Specializované sklady pro farmacii v Praze První z akcí byla prohlídka farmaceutických skladů Kühne + Nagel v Hostivici: samozřejmostí...
Praha 26. dubna (PROTEXT) - Společnost Kühne + Nagel nedávno na dvou akcích pro odbornou veřejnost představila vyspělou logistiku farmacii. Specializované sklady pro farmacii v Praze První z akcí byla prohlídka farmaceutických skladů Kühne + Nagel v Hostivici: samozřejmostí vyspělé logistiky farmacie jsou moderní sklady s kontrolovanou teplotou v režimech 15 – 25 °C a 2 – 8 °C vybavené aktivním 24/7 monitoringem a novými technologiemi. Nedílnou podmínkou jsou certifikáty od nejvyšších kontrolních evropských i českých státních institucí. Prostřednictvím své mezinárodní sítě Kühne + Nagel ČR přepravuje, uskladňuje a distribuuje například teplotně citlivá léčiva na předpis či volně prodejná, veterinární léčiva, biologické produkty, zdravotnické přístroje, diagnostické přístroje včetně in-vitro diagnostiky, ale také vakcíny, klinické studie nebo opiáty. Moderní logistika ve farmacii na odborné konferenci Tématem odborné konference Zóna Logistika, jejímž se Kühne + Nagel ČR stal hlavním partnerem, byly nové technologie v logistických procesech. Michal Nevrlý, Business Development Manager pro segmenty automotive a pharma ve společnosti Kühne + Nagel představil technologická řešení pro vyspělou logistiku farmacie KN PharmaChain. Na případových studiích ukázal, jak se řídí vysokoobjemové distribuční operace teplotně citlivého zboží, jež podléhá nejpřísnějším regulačním předpisům. „Společnost Kühne + Nagel trvale investuje do inovací své farmaceutické divize tak, aby byla schopná zaručit nejlepší služby a standardy kvality pro kontrolu a přepravu farmaceutických produktů,“ říká ke svému vystoupení na konferenci Michal Nevrlý. „Jako globální poskytovatel logistických služeb disponujeme i v Praze unikátními moderními sklady farmaceutik a dokonce i opiátů.“ Další informace: http://cz.kuehne-nagel.com/cs_cz/pozemni-preprava/specializovane-prepravy/kn-pharmachain/. O Kühne + Nagel Vedoucí světová logistická společnost Kühne + Nagel se sídlem ve Švýcarsku operuje díky svým 67 000 zaměstnancům v 1 200 pobočkách ve více než 100 zemích. Skupina je globální jedničkou v námořní přepravě, dlouhodobě světovou dvojkou v leteckém cargu, evropskou trojkou pozemní přepravy a světovou dvojkou ve službách kontraktní logistiky. Další informace najdete na webových stránkách http://www.kuehne-nagel.cz. KONTAKT NA KONEC: Lenka Křivancová Marketing Manager ČR Kühne+Nagel Email: lenka.krivancova@kuehne-nagel.com www.kuehne-nagel.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.