ODBORNÁ KONFERENCE A VALNÁ HROMADA Asociace speciálních pedagogů České republiky

Datum: 22.04.2016
Pardubice 22. dubna (PROTEXT) - Dne 23. 4. 2016 pořádá Asociace speciálních pedagogů ČR v Univerzitním konferenčním centru (Studentská 519, Pardubice - Polabiny) odbornou konferenci a valnou hromadu, na jejichž programu je velmi diskutované téma inkluzivní, resp. Společné vzdělávání...
Pardubice 22. dubna (PROTEXT) - Dne 23. 4. 2016 pořádá Asociace speciálních pedagogů ČR v Univerzitním konferenčním centru (Studentská 519, Pardubice - Polabiny) odbornou konferenci a valnou hromadu, na jejichž programu je velmi diskutované téma inkluzivní, resp. Společné vzdělávání za účasti náměstka ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, hejtmana Pardubického kraje a skutečných odborníků na problematiku školství, tedy nikoli za účasti neziskovek, kterým se daří vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami pouze rozvracet.   Program: 11.00 ZAHÁJENÍ KONFERENCE PaedDr. Jiří PILAŘ, předseda ASP ČR 11.05 JUDr. Martin NETOLICKÝ, Ph.D., hejtman Pardubického kraje Zdravice 11.20 prof. PhDr. Stanislav ŠTECH, CSc., náměstek člena vlády, MŠMT, profesor psychologie na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy Diskuse 11.40 Mgr. Václav KLAUS, ml., expert ODS pro oblast školství "Komu prospívá ničení tradičních povolání a oborů?" Diskuse 12.00 doc. PhDr. Jiří DAN, CSc. "Inkluze z pohledu poradenského psychologa" Diskuse 12.20 Edita BARTOŠOVÁ, Sdružení rodičů a přátel Centra Kociánka, z. s. "Ústavní stížnost pro porušení ústavních práv" Diskuse 12.40 Mgr. Jana KARVAIOVÁ, Učitelské profesní sdružení „Zkušenosti pedagoga se vzděláváním žáků s LMR ve třídách zřízených při základní „běžné“ škole“ Diskuse 13.00 PaedDr. Jiří PILAŘ, předseda ASP ČR "Rovný přístup ke vzdělání pro všechny žáky za respektování jejich individuálních zvláštností." Diskuse 13.20 UKONČENÍ KONFERENCE   Kontakt: PaedDr. Jiří PILAŘ, předseda ASP ČR e-mail: jmzpilar@gmail.com   ČTK ke zprávě vydává přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.