Przystanek Woodstock v Praze

Datum: 06.04.2016
Praha 6. dubna (PROTEXT) - Největší festivalová scéna v Evropě, polský festival Przystanek Woodstock, s návštěvností víc jako milion lidí organizuje každoročně Eliminace. Je to soutěž kapel v živém hraní před porotou, která vybírá, kdo vystoupí na jedné scéně s největšími...
Praha 6. dubna (PROTEXT) - Největší festivalová scéna v Evropě, polský festival Przystanek Woodstock, s návštěvností víc jako milion lidí organizuje každoročně Eliminace. Je to soutěž kapel v živém hraní před porotou, která vybírá, kdo vystoupí na jedné scéně s největšími světovými hudebními hvězdami. Do těchto Eliminací se každý rok přihlásí stovky kapel z celého světa. V Polsku probíhají semifinálové koncerty Eliminací ve třech městech - Wroclawi (kde je české zastoupení kapelou The Snuff), Lódži a Gdaňsku. Finále se tento rok bude hrát v Poznani. Festivalová porota vybírá na těchto koncertech kapely, které si pak zahrají na jedné ze scén polského Woodstocku. Právě pro velký zájem o polské Eliminace se polský Woodstock rozhodl udělat poprvé v historii Eliminace určené zvlášť pro české, slovenské a maďarské kapely. Do těch se od 1.2.2016 do 15.3.2016 přihlásilo celkem 69 kapel z Česka, Slovenska a Maďarska. Z přihlášených kapel porota vybrala na finálové hraní kapely Ancient Desire (CZ), Eponine (CZ), Barbar Punk (CZ), Anacreon (CZ), Snap Call (CZ), Virrasztók (HU), Denoi (CZ) a Bod Omylu (SK). Hostem večera bude polská metalová legenda Corruption a hvězdou večera bude slovenská kapela The Paranoid. "Poprvé jsme s našimi Eliminacemi za hranicemi Polska, poprvé jsme v české Praze. A to je rozhodně krok správným směrem," komentuje akci na oficiálních stránkách festivalu Przystanek Woodstock jeho hlavní představitel Jurek Owsiak. Polský Woodstock se dostal do povědomí v celé Evropě v momentě, kdy ho International Music Industry Awards v Los Angeles loni vyhlásil za Nejlepšího hudebního promotéra roku 2015. "Překvapil nás obrovský zájem fanoušků z Česka, Slovenska a Maďarska o Eliminace, ale to je jen dobře," konstatuje na závěr Jurek Owsiak. Przystanek Woodstock organizuje pražské Eliminace ve spolupráci s pražskou agenturou MusicMap.TV. Eliminace proběhnou v sobotu, 9.4.2016 od 16:00 v pražském Futurum Music Baru. Vítěze Eliminací Przystanek Woodstock Prague 2016 porota vyhlásí po vystoupení hvězdy večera, kapely The Paranoid. Vstupné je zdarma. Kontakt: Marko Rybka Eliminacje Do Przystanku Woodstock Prague Woodstock News : http://woodstockfestival.pl/pl/przystanek_woodstock/aktualnosci/miedzynarodowe_eliminacje_do_przystanku_woodstock https://www.facebook.com/EliminacjeDoPrzystankuWoodstock/ http://www.musicmap.tv/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.