Zakázaný ovoce na turné pokřtí dosud utajované nové album!

Datum: 07.10.2015
Praha 7. října (PROTEXT) - Pražská kapela zakázanÝovoce vyráží na první velkolepé tour, na němž ji doprovodí královéhradecká dívčí kapela K2, která stejně jako zakázanÝovoce slaví deset let na koncertních pódiích. Každá zastávka tour nabídne čtyřhodinovou...
Praha 7. října (PROTEXT) - Pražská kapela zakázanÝovoce vyráží na první velkolepé tour, na němž ji doprovodí královéhradecká dívčí kapela K2, která stejně jako zakázanÝovoce slaví deset let na koncertních pódiích. Každá zastávka tour nabídne čtyřhodinovou produkci, kterou otevře vítěz ze soutěže o předkapelu, (v každém městě tak bude jiný support), následovat bude vystoupení K2 a vrcholem večera bude koncert kapely zakázanÝovoce, která zahraje téměř třicet písní, jako průřez toho nejlepšího ze své desetileté historie. V rámci turné bude premiérově představena velkolepá scéna s projekcí doplněná o světelnou a zvukovou show. Jedinečné turné má symbolicky 10 koncertů a startuje 10. 10. 2015 v táborském Palcátě a končí 16. 11. v pražské Retro Music Hall, kam kapela přichystala nečekané překvapení - pokřtí výběrové album s názvem 10. "Společně s klukama jsme na novou desku vybrali zásadní songy z naší historie a rozhodli jsme se je kompletně přetočit akusticky. Pozvali jsme několik zpěváků a muzikantů z řad našich kamarádů, takže na desce zazní kromě zajímavých hlasů i pro nás netradiční nástroje jako ukulele, housle, cello nebo perkuse," uvedl baskytarista Yaris. A aby všichni fanoušci, kteří se zúčastnili jakéhokoliv koncertu tour, nepřišli zkrátka, nabídne kapela speciální akci. Každý návštěvník turné obdrží identifikační pásku s jedinečným kódem, díky kterému si bude moct zakoupit nové CD za poloviční cenu formou předobjednávky na e-shopu kapely. Kapela zakázanÝovoce se rozhodla dát v rámci turné šanci mladým partám, proto na každý z deseti koncertů zařadila předkapelu z daného regionu, která vzešla z hlasování fanoušků na fb a výběrem členů zÝo. "My měli štěstí a dostali jsme před deseti lety možnost hrát, teď je na čase to začít vracet," uvedli členové zÝo - frontman Pišto, baskytarista Yaris, kytarista Láska a bubeník Franz. Sestava: Pišto - zpěv, kytara Láska - kytara, zpěv Yaris - basa, zpěv Franc - bicí Turné odstartuje 10.10. 2015 a bude čítat 10 zastávek po celé republice. 10.10. TÁBOR - HOTEL PALCÁT 16.10. OSTRAVA - ROCK&ROLL GARAGE 17.10. PARDUBICE - ABC KLUB 21.10. OLOMOUC - U-KLUB 22.10. BRNO - SEMILASSO 24.10. ZNOJMO - HOTEL DUKLA 6.11. HAVLÍČKŮV BROD - KLUB OKO 7.11. PŘÍBRAM - KD PŘÍBRAM 14.11. PLZEŇ - KD ŠEŘÍKOVKA 16.11. PRAHA - RETRO MUSIC HALL Videoklip Zastávka na znamení https://youtu.be/2ct6RketgBE?list=PL6905BCFB22D5F1B8 PŘEDPRODEJE: www.ticket.alfedusmusic.cz www.ticketportal.cz/event.aspx?id=134423 www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/search?term=zakázaný Další odkazy: www.zakazanyovoce.cz www.youtube.com/zakazanyovoce www.facebook.com/zakazanYovoce www.bandzone.cz/zakazanyovoce ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.