Soutěž Nejhezčí zahrada 2015 má svého vítěze

Datum: 29.09.2015
Praha 29. září (PROTEXT) - Jedenáctý ročník soutěže Nejhezčí zahrada s domem CANABA zná svého vítěze. Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, pořádala letos již jedenáctý ročník tohoto oblíbeného klání, ve kterém se klienti, kteří...
Praha 29. září (PROTEXT) - Jedenáctý ročník soutěže Nejhezčí zahrada s domem CANABA zná svého vítěze. Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, pořádala letos již jedenáctý ročník tohoto oblíbeného klání, ve kterém se klienti, kteří žijí v domech CANABA prezentují výsledky své tvůrčí zahradnické a pěstitelské snahy. Celé léto přicházely snímky klientů CANABA, kteří se s maximálním úsilím věnovali nejen zkrášlení zahrad svých domovů, ale i pořízení jejich fotodokumentace. Odborná komise složená z architektů a zástupců vedení společnosti vybrala nakonec z několika stovek soutěžních příspěvků jako vítěznou zahradu manželů Liškových ze Sedlčan, kteří jako hlavní cenu získávají poznávací zájezd pro 2 osoby do ráje květin - Holandska spojený s návštěvou světoznámého Květinového korza. Společnost CANABA zároveň poděkovala všem účastníkům této oblíbené soutěže a jejich zahradnické umění ocenila drobnými dárky. Zároveň vyzývá všechny majitele domů CANABA, kterých tato společnost postavila za 25 let své činnosti společnosti více než 5000, k účasti ve dvanáctém ročníku, který bude vyhlášen na jaře 2016. Bližší informace: ing. Pavel Herclík, obchodní ředitel CANABA a.s., tel.: 602 495 871, herclik@canaba.cz Poznámka: Zveřejnění obrazových příloh je volné s uvedením zdroje (c)CANABA. Požadavky na úpravu typu či velikosti souboru směrujte na marketingové odd., sl. Evu Kafkovou (eva.kafkova@canaba.cz, tel.: 602 450 293). ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.