Výzva DBU: "V New Yorku a Paříži je potřeba rozhodnout o dalších krocích k zajištění budoucnosti lidstva na stabilní planetě"

Datum: 22.09.2015
OSNABRÜCK (Německo) 22. září (PROTEXT/PRNewswire) - Vědečtí pracovníci v oblasti trvalé udržitelnosti a klimatu, profesor Johan Rockström (Stockholm) a Prof. Mojib Latif (Kiel) získají nejvýznamnější německou cenu v oblasti životního prostředí. Emeritní profesor Michael Succow...
OSNABRÜCK (Německo) 22. září (PROTEXT/PRNewswire) - Vědečtí pracovníci v oblasti trvalé udržitelnosti a klimatu, profesor Johan Rockström (Stockholm) a Prof. Mojib Latif (Kiel) získají nejvýznamnější německou cenu v oblasti životního prostředí. Emeritní profesor Michael Succow získá Čestnou cenu za celoživotní zásluhy o životní prostředí - Křížový odkaz: Fotografie jsou k dispozici u agentury AP Images na webových stránkách (http://www.apimages.com) a http://www.presseportal.de/nr/6908/ - Organizace Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU) vyzývá u příležitosti udělování Německé ceny za zásluhy v oblasti životního prostředí k tomu, aby „mezinárodní společenství rozhodlo o dalších krocích k zajištění budoucnosti lidstva a záchraně planety na nadcházejících konferencích v New Yorku a Paříži 2015,“ a vysílá tím důležitý signál, který ukazuje, že ochrana Země je důležitá pro zajištění dalšího rozvoje našeho světa. Dnes to zdůraznil generální tajemník organizace DBU, Dr. Henrich Bottermann. Mezinárodně aktivní vědecký pracovník v oblasti globální trvalé udržitelnost, profesor Johan Rockström (49, Stockholm) a klimatolog a oceánolog prof. Mojib Latif (60, Kiel) získají 8. listopadu v Essenu největší evropskou cenu za přínos v oblasti životního prostředí. "Rychlost s jakou zavádíme principy trvalé udržitelnosti je příliš pomalá. A fakta jsou očividná. Naše planeta bude ve velkém nebezpečí, pokud nepodnikneme rezolutní kroky," řekl Bottermann. Hodnota této nezávislé ceny je 500 tisíc eur. Čestnou cenu za celoživotní zásluhy o životní prostředí získá emeritní profesor Michael Succow, slavný světový environmentalista. Podrobné informace, jednotlivé komentáře laureátů těchto cen a fotografie najdete na webové stránce http://www.dbu.de. Kontakt pro tisk Franz-Georg Elpers - Press Officer - Jana Nitsch Anneliese Grabara Kontakt na DBU: An der Bornau 2 49090 Osnabrück Telefon: +49-(0)541-9633521 Fax: +49-(0)541-9633198 presse@dbu.de http://www.dbu.de Zdroj: Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.