Projekt Informační centra digitálního vzdělávání

Datum: 22.07.2015
Praha 22. července (PROTEXT) - V současné době dochází k finalizaci projektu Informační centra digitálního vzdělávání, který je realizován Národním institutem pro další vzdělávání spolu se 45 partnery, základními a středními školami z celé ČR. Projekt je spolufinancován...
Praha 22. července (PROTEXT) - V současné době dochází k finalizaci projektu Informační centra digitálního vzdělávání, který je realizován Národním institutem pro další vzdělávání spolu se 45 partnery, základními a středními školami z celé ČR. Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Hlavním cílem projektu je zvýšení digitálních kompetencí řídicích a pedagogických pracovníků škol prostřednictvím DVPP v souladu se strategií digitálního vzdělávání MŠMT. V rámci projektu bylo vytvořeno a akreditováno 10 vzdělávacích programů s odborným a didaktickým obsahem. Všechny programy jsou zaměřeny na využívání mobilních zařízení ve výuce. Každá škola si z finančních prostředků projektu nakoupila mobilní zařízení, na kterých následně probíhalo vzdělávání. Školení probíhalo ve dvou aktivitách, prezenční setkání byla doplněna e-learningovou a online podporou. Na jednotlivé školy docházeli v období od prosince do července mentoři a lektoři, kteří vybírali nosná témata vhodná pro každou školu. V rámci aktivit se věnovali zapojeným pedagogickým pracovníkům. Na závěr aktivit pracovali pedagogičtí pracovníci s nakoupenými mobilními zařízeními, které následně začlenili i do vlastní výuky se žáky. Kontakt: Bc. Tereza Volfová Personalista projektu Informační centra digitálního vzdělávání Národní institut pro další vzdělávání Centrální pracoviště Senovážné nám. 872/25 110 00 Praha 1 E-mail: volfova@nidv.cz www.nidv.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.