Karlie Kloss tváří kampaně 'Fit for You' značky EXPRESS

Datum: 15.07.2015
Columbus (USA/Ohio) 15. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost EXPRESS, Inc. (NYSE: EXPR) dnes ohlásila Karlie Kloss tváří denimové kolekce podzim 2015 značky EXPRESS. Americká supermodelka září v maloobchodní reklamní kampani „Fit for You", kterou fotografoval Lachlan Bailey...
Columbus (USA/Ohio) 15. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost EXPRESS, Inc. (NYSE: EXPR) dnes ohlásila Karlie Kloss tváří denimové kolekce podzim 2015 značky EXPRESS. Americká supermodelka září v maloobchodní reklamní kampani „Fit for You", kterou fotografoval Lachlan Bailey a navrhla Claire Richardson. Oficiální kampaň bude zahájena v červenci 2015 v tiskových, digitálních, obchodních a sociálních médiích. Video - http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/236021-Karlie-Kloss_EXPRESS.mp4 Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150713/235999 Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150713/236000 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20130910/NY76292LOGO Karlie pózuje na reklamách ve třech denimových stylech - Girlfriend, Flare a Legging, které podtrhují střih, módní provedení a individuální styl značky EXPRESS. „Karlie je moderní ikonou," řekl David Kornberg, generální ředitel a prezident společnosti EXPRESS. „Díky její pozici hvězdy v sociálních médiích a svým dobročinným aktivitám Karlie inspiruje a pomáhá mladým ženám ve světě, aby se cítily sebevědomě a suverénně. A svou přirozenou krásou a ležérním stylem je Karlie ideální pro předávání svěžího a moderního symbolu americké módy - skvěle padnoucích džínů. Je nám velkým potěšením, že můžeme spolupracovat s Karlie Kloss při představování nejnovějšího sortimentu džínů značky EXPRESS." Podzimní denimová kolekce značky EXPRESS, která bude počátkem tohoto měsíce dostupná v obchodech a online na stránkách express.com, se zaměřuje na skvěle padnoucí džíny, které jsou ušity způsobem, který zaručuje jejich dlouhou životnost. Tato kolekce představuje sortiment nových způsobů seprání a inovačních textilních látek, včetně nové džínoviny Performance Stretch, která je vyrobena z průlomové látky udržující svůj tvar po celý den. Zákazníci se mohou seznámit s nejnovějšími trendy a najít svůj perfektně padnoucí střih na stránkách express.com, v obchodech, a sledováním #ExpressJeans na Instagramu (@ExpressRunway), Twitteru (@ExpressLife) a Facebooku (EXPRESS). O společnosti EXPRESS, Inc.: EXPRESS je maloobchodním prodejcem speciálních oděvů a doplňků pro muže a ženy se zaměřením na zákazníky ve věku od 20 do 30 let. Tato společnost má více než 30leté zkušenosti v nabídce odlišné kombinace módy a kvality za atraktivní cenu a zaměřuje se na oděvy potřebné v práci, při odpočinku, džínové výrobky a oděvy pro společenské příležitosti. Společnost v současnosti provozuje více než 600 maloobchodních a outletových prodejen nacházejících se převážně v nákupních centrech s velkým provozem, v lifestylových centrech a ulicích po celých Spojených státech, Kanadě a Portoriku. Zboží značka EXPRESS je také dostupné ve franšízových prodejnách na Středním východě, v Latinské Americe a Jižní Africe. Společnost také propaguje a prodává své výrobky na svých obchodních stránkách www.express.com, taktéž přes její mobilní aplikaci pro iOS. KONTAKT: Matthew Owens, 646-502-4978, mowens@express.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.