E.ON rozšiřuje síť e-půjčoven na Šumavě

Datum: 07.07.2015
Praha 7. července (PROTEXT) - Společnost E.ON rozšířila síť svých e-půjčoven, a to v oblasti Národního parku Šumava. Návštěvníci si tak mohou užít krásy panenské přírody ze sedla elektrokola, elektroskútru nebo za volantem elektromobilu. Jádrem elektromobilní Šumavy je...
Praha 7. července (PROTEXT) - Společnost E.ON rozšířila síť svých e-půjčoven, a to v oblasti Národního parku Šumava. Návštěvníci si tak mohou užít krásy panenské přírody ze sedla elektrokola, elektroskútru nebo za volantem elektromobilu. Jádrem elektromobilní Šumavy je Chata Rovina na Dobré Vodě u Hartmanic. "Zákazníci společnosti E.ON mohou v této půjčovně získat slevu 30 % na půjčení e-skútru a 10 % na půjčení e-kola," upřesňuje Petra Tupá, marketingová manažerka ze společnosti E.ON. "Projekt nabírá na tempu a již v současné chvíli evidujeme další zájemce o zapojení do šumavské sítě e-půjčoven, které pomůžou šetřit přírodu," dodává Lada Přibylová, manažerka půjčovny. Nabídka platí pro stávající zákazníky po předložení voucheru, který je ke stažení na webu http://www.ekobonus.cz/slevy-dotace nebo po vyplnění formuláře v každé půjčovně. Součástí nové sítě je 5 stanic v oblasti Železné Rudy, Hartmanic, Prášil a Modravy, které disponují celkem 20 e-koly, 3 elektromobily a 6 elektroskútry E.ON e-max. Centrální půjčovna v Chatě Rovina je také vybavena dobíjecí stanicí. E.ON již provozuje celkem 5 e-půjčoven. Jako první byla spuštěna v roce 2013 půjčovna na Vranovské přehradě, loni přibyla půjčovna v Lipně nad Vltavou a kromě šumavské sítě byl letos zahájen provoz i ve Spolkovém domě ve Slavonicích a v Kempu ATC Merkur u Novomlýnských nádrží. Veškeré informace ke všem e-půjčovnám včetně kontaktů a tipů na výlety naleznete na http://www.ekobonus.cz/pujcovny. Kontakt: Michal Heřman michal.herman@eon.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu s grafy, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.