JA Solar uspěla v nové zkoušce požární odolnosti třídy A v souladu se směrnicí UL1703 pro moduly typu 1

Datum: 06.07.2015
Šanghaj 6. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO) (dále jen JA Solar), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných solárních produktů, dnes oznámila, že její standardní fotovoltaické moduly úspěšně prošly testem požární...
Šanghaj 6. července (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO) (dále jen JA Solar), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných solárních produktů, dnes oznámila, že její standardní fotovoltaické moduly úspěšně prošly testem požární odolnosti třídy A, v souladu se směrnicí UL1703 pro moduly typu 1. Během zkoušky požární odolnosti všech šest souprav BOM používaných pro moduly typu 1 firmy JA Solar prošlo testem požární odolnosti UL třídy A, který provedla firma Intertek. JA Solar se tak stává první firmou masově vyrábějící fotovoltaické moduly v Číně, která v tomto testu uspěla. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150522/218046LOGO Zatímco zavádění generování solární elektřiny ve světě roste v posledních letech nebývalým tempem, míry a kritéria pro certifikaci spolehlivosti fotovoltaických modulů se neustále modernizují a rozvíjejí, aby uspokojily zvyšující se poptávku po fotovoltaických produktech s vyšší kvalitou a spolehlivostí ze strany uživatelů solární elektřiny, jakož i přísnější normy pro fotovoltaické instalace, zaměřené na bezpečnost, ochranu životního prostředí a rizika, ze strany legislatur a vlád na různých úrovních. Zkouška požární odolnosti třídy A pro fotovoltaické moduly typu 1 stanovená směrnicí UL-1703 vyžaduje, aby testovaný modul vydžel přímé pálení po více než 10 minut plynovým hořákem (teplota plamene je 760±28oC, při rychlosti větru 5,4±0.2m/s, a povolená vzdálenost šíření plamene je menší než 1,82 metrů). Kritéria zkoušky třídy A jsou mnohem přísnější než ta, která byla dosud běžně přjímána směrnicemi třídy C. Ty pouze vyžadovaly, aby byl testovaný modul vystaven přímému pálení po dobu 4 minut (za teploty plamene 704±28oC, při rychlosti větru 5,4±0.2m/s, s povolenou vzdáleností šíření plamene nižší než 3,9 metrů). Při zkoušce třídy A, provedené firmou Intertek, se nejen ukázalo, že moduly typu 1 společnosti JA Solar, podrobené testu, vydržely sálající žár, aniž by se vznítily, ale také že plamen hořáku nebyl vůbec schopen fotovoltaický panel propálit. Skutečnost, že moduly typu 1 společnosti JA Solar uspěly ve zkoušce UL1703 třídy A, znovu potvrzuje dlouhodobé úsilí firmy JA Solar poskytovat našim zákazníkům vysoce výkonné a spolehlivé fotovoltaické produkty špičkové kvality a uspokojit stále se zvyšující poptávku po čisté energii díky technologickým inovacím a zlepšování výkonu. KONTAKT: JA Solar, +86-21-60955888, +86-21-60955999, sales@jasolar.com, market@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.