Koncert francouzské hvězdy Indily se blíží, poslední vstupenky ještě v prodeji!

Datum: 14.04.2015
Praha 14. dubna (PROTEXT) - 24. května vystoupí ve Foru Praha zpěvačka superhitů "Dernier danse" a "S.O.S." INDILA spolu se slovenskými stálicemi Janou Kirschner a Kristinou. Indila na pražském koncertě představí svoje debutové album Mini World, na kterém nezapře...
Praha 14. dubna (PROTEXT) - 24. května vystoupí ve Foru Praha zpěvačka superhitů "Dernier danse" a "S.O.S." INDILA spolu se slovenskými stálicemi Janou Kirschner a Kristinou. Indila na pražském koncertě představí svoje debutové album Mini World, na kterém nezapře své hudební kořeny v indické a alžírské hudbě, ale vzdává hold i klasickému francouzskému šansonu. Jak se těšíte do Prahy? Jedna z mých kamarádek z Prahy pochází a mnoho mi o Praze vyprávěla a také ukazovala spoustu fotek. Takže se těším, až to všechno uvidím na vlastní oči. Na co se mohou diváci na koncertě těšit? Mé koncerty fungují tak, že od chvíle kdy vstoupím na pódium, se úplně ponořím do hudby a emocí a spolu s publikem se naladíme na stejnou vlnu. Věřím, že to nastane i v Praze a bude to nádherné. Vaše píseň "Derniere Danse“ má už více jak 180 milionů zhlédnutí. Tušila jste, že to bude takový hit? S něčím takovým se přece nedá počítat, úspěch písničky nelze vykalkulovat předem. Nikdy dopředu nevíte, co se lidem bude líbit a co ne. Píseň "S.O.S." je v Čechách velmi populární. Zní jako vzkaz pro všechny ztracené duše. Je v tom nějaká vaše osobní zkušenost? Ano, "S.O.S" je vzkaz duším, které potřebují pomoci. Když jsem psala tuhle píseň, došlo mi, že neznám odpovědi na všechny otázky, ani nemohu pomoci všem, ale moje zkušenost je, že život je třeba žít naplno, i když to někdy bolí. Co vás inspiruje při skládání? Jaký hudební styl je váš oblíbený? Říká se, že zpěv je hlasem duše. Takže když skládám, jen poslouchám svoji duši. To, co je na inspiraci magické, je její naprostá nepředvídatelnost. Může mě inspirovat nějaký prožitek, zkušenost, vzpomínka nebo třeba jen déšť za oknem. Co se týká mých hudebních preferencí, s úsměvem každému říkám, že "nemám žádnou nejoblíbenější hudbu". A to mi dává šanci mít ráda všechnu hudbu. Mám ráda melodii, ne konkrétní styl nebo žánr. Stejné je to na mém aktuálním albu Minu World. Napsala jsem ho bez jakýchkoli omezení. Vytvořila jsem ho z lásky k hudbě jako takové. Říká se, že máte zajímavý původ. Mix Indie, Kambodže, Alžíru, Egypta. Je to pravda? Pravda je to, že jsem dítě světa. Jsem tím, kým se cítím být. Včera jsem byla Kambodžankou, Indkou i Alžířankou, ale dneska jsem Turkyní, Řekyní a Libanonkou. Možná, že až přijedu k vám, budu i Češkou. Chci tím říct, že jsme všichni spojeni stejným tlukotem srdce a na rasách a národnostech nezáleží. Jana Kirschner divákům slíbila: Je to výzva, hrát vedle INDILY, a věřím, že dokážeme společně vytvořit skvělý hudební zážitek, který bude potěšením nejen pro uši, ale i pro oči a duši. Vstupenky od 890 Kč jsou již v prodeji v síti Ticketstrem: www.ticketstream.cz/indila. Kontakt: BTL Agency http://www.btlagency.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.