Fotovoltaické moduly JA Solar prošly zkouškami TUV

Datum: 30.03.2015
Šanghaj 30. března (PROTEXT/PRNewswire) - Fotovoltaické moduly firmy JA Solar úspěšně prošly zkouškami organizace TUV zaměřenými na posouzení odolnosti proti korozi v solné mlze v prostředí s třídou agresivity 6. Firma JA Solar Holdings Co., Ltd. (index Nasdaq: JASO) (dále...
Šanghaj 30. března (PROTEXT/PRNewswire) - Fotovoltaické moduly firmy JA Solar úspěšně prošly zkouškami organizace TUV zaměřenými na posouzení odolnosti proti korozi v solné mlze v prostředí s třídou agresivity 6. Firma JA Solar Holdings Co., Ltd. (index Nasdaq: JASO) (dále jen "JA Solar" nebo "JA"), jeden z největších světových výrobců produktů pro fotovoltaický průmysl, dnes oznámila, že její fotovoltaické moduly úspěšně prošly zkouškami odolnosti proti korozi v solné mlze dle normy IEC 61701 ve třídě agresivity prostředí 6 (Double Standard IEC 61701, Severity Level 6). Zkoušky provedla organizace TUV Nord. Fotovoltaické moduly JA Solar jsou tak prvními fotovoltaickými panely, které prošly těmito náročnými zkouškami. Společnost JA tyto moduly představí na nadcházejících veletrzích, včetně veletrhu Intersolar v Pekingu a SNEC PV Power Expo v Šanghaji. Solární moduly v přímořských oblastech jsou vystaveny většímu riziku poškození a kratší životnosti v důsledku solné mlhy, která může způsobit zakalení skla a korozi komponent, jako jsou rámy či spojovací skříně. Fotovoltaické moduly JA Solar jsou navrženy tak, aby vydržely náročné povětrnostní podmínky a aby se minimalizovala ztráta výkonu. Během zkoušek firmy TUV Nord vykázaly moduly JA ztrátu výkonu menší než 2%. Organizace TUV Nord otestovala panely JA zkouškou odolnosti proti korozi v solné mlze, v prostředí s třídou agresivity 6. (IEC 61701 Salt Mist Corrosion Test, Severity Level 6). Jedná se o nejpřísnější a nejnáročnější test odolnosti proti korozi používaný v tomto průmyslovém oboru. Skládá se z 8 cyklů prováděných během 56 dní. V případě modulů JA Solar tento test trval dokonce 112 dní, protože byl proveden 2x za sebou. Jian Xie, prezident firmy JA Solar, řekl: "V náročných povětrnostních podmínkách, jako jsou například přímořské oblasti, jsou kladeny vysoké nároky na spolehlivost, výkon a životnost solárních modulů. To, že fotovoltaické produkty JA Solar opět úspěšně prošly certifikací je dalším důkazem jejich dlouhodobé životnosti a vysoké kvality. Jsme hrdi na to, že můžeme i nadále zavádět inovace, které uspokojí očekávání a potřeby našich zákazníků." KONTAKT: +86-21-6095-5888, +86-21-6095-5999, sales@jasolar.com, market@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.