Vznikla vědecká rada průběžníku akademon.cz

Datum: 02.03.2015
Praha 2. března (PROTEXT) - Dne 1.3.2015 vznikla vědecká rada internetového průběžníku akademon.cz. Má zcela standardní úkol vědeckých rad - dohlížet na vědeckou správnost a odbornou úroveň zveřejňovaných aktualit. Účast v ní přijalo několik předních odborníků....
Praha 2. března (PROTEXT) - Dne 1.3.2015 vznikla vědecká rada internetového průběžníku akademon.cz. Má zcela standardní úkol vědeckých rad - dohlížet na vědeckou správnost a odbornou úroveň zveřejňovaných aktualit. Účast v ní přijalo několik předních odborníků. Akademon.cz přináší srozumitelnou formu aktuální informace o nejnovějších vědeckých objevech a vznikajících technologiích již od roku 2001. Právě aplikace nových objevů jsou faktory, které v současnosti nejvíce ovlivňují, jak bude naše budoucnost vypadat. Zajímá Vás, jak věda ovlivní či změní váš život v blízké i vzdálené budoucnosti? Prožívejte prostřednictvím akademonu dobrodružství poznání! Kontakt: www.akademon.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.