Pletení, háčkování - moderní koníček pro každého

Datum: 06.02.2015
Pilníkov (Trutnovsko) 6. února (PROTEXT) - Můžete si klidně říkat, kdo ještě dneska plete? To byly doby, kdy babičky pletly na celou rodinu, ale dnes? To jste ale na omylu, pletení a háčkování je v součastné době na vzestupu. Je sice pravda, že dříve se pletlo spíše z důvodu...
Pilníkov (Trutnovsko) 6. února (PROTEXT) - Můžete si klidně říkat, kdo ještě dneska plete? To byly doby, kdy babičky pletly na celou rodinu, ale dnes? To jste ale na omylu, pletení a háčkování je v součastné době na vzestupu. Je sice pravda, že dříve se pletlo spíše z důvodu nedostupnosti zboží. Dnes, když jsou obchody plné produktů, přece stačí zajít a koupit. Na druhou stranu uniformita, která z této dostupnosti plyne, je naprosto devastující. Pletení a háčkování se tak dostalo na výsluní spíše z popudu doplnění svého šatníku o kousek naprosto jedinečný a snahu dodat svému vzhledu punc originality. K očekávanému výsledku originálního doplňku je ale potřeba vycházet z kvalitního materiálu, který do své snahy vložíte. Jsme česká firma VSV s.r.o. a specializujeme se na výrobu a prodej pletací příze Elian. V naší nabídce najdete jakostní pletací příze určené pro ruční práce za dostupné ceny, ale abychom naší nabídku ucelili, nabízíme i další potřeby pro pletení a háčkování, jako jsou pletací jehlice, háčky a další nezbytné doplňky. PLETACÍ PŘÍZE Pletací příze vyrábíme pod ochrannou známkou Elian a v naší nabídce se můžete setkat s přízemi syntetickými, z přírodních materiálů, jednobarevnými, barevnými i s melírem. Zkrátka u nás si vybere každý. Mezi klasické pletací příze řadíme většinou jednobarevné hladké pletací příze určené pro nejběžnější úplety, a to ať už tenké pro letní kreace, nebo teplejší k výrobě zimních čepic a šálů. Kreativní pletací příze jsou určeny spíše pro zkušenější pletařky a rozhodně stojí za to je vyzkoušet. Do sekce exklusivních pletacích přízí náleží příze určené k dennímu i slavnostnímu nošení, kterému příměs vlny, mohéru, bavlny dodá na eleganci. Efektní pletací příze jsou, jak název napovídá, vhodné spíše pro připlétání a tvorbu jedinečných efektů, které celek pozvednou o příčku výše na stupnici mimořádnosti konečného dojmu. HÁČKOVACÍ PŘÍZE Společnost VSV s.r.o. vyrábí i příze určené k háčkování, vyrobeny z kvalitní indické bavlny, která se hodí nejen k háčkování halenek či doplňků, ale i deček a jiných interiérových ozdob. Důkazem univerzálnosti nabízených přízí svědčí oblíbenost našich přízí u uživatelek, a to nejen k háčkování, ale i paličkování. Máte-li jakékoliv dotazy, nevíte si rady s výběrem vhodné příze, kontaktujte nás prosím, velice rádi Vám poradíme. Copyright (C) 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: VSV, s.r.o. Okružní 114 Pilníkov, 54242 Tel.: +420 499 898 171 Fax.: + 420 499 898 173 E-mail: info@vsv.cz Web: www.vsv.cz Prodejna Jana Palacha 1107 29301 Mladá Boleslav ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.