Společnost JA Solar loni prorazila v jižním Tichomoří

Datum: 04.02.2015
Šanghaj 4. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (burzovní index Nasdaq:JASO) (dále jen "JA Solar" nebo "JA"), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných solárních zařízení, dnes oznámila, že se jí v loňském roce...
Šanghaj 4. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (burzovní index Nasdaq:JASO) (dále jen "JA Solar" nebo "JA"), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných solárních zařízení, dnes oznámila, že se jí v loňském roce podařilo prorazit na trhy v jižním Tichomoří. JA Solar dodavatelsky zajistila několik solárních projektů v národním měřítku v zemích jako je například Nový Zéland, Fidži a Papua Nová Guinea. Zákazníci byli velice spokojeni a vysoce hodnotili vynikající výkony instalovaných modulů. Většina těchto projektů je vůbec první iniciativou v oblasti solární energie v příslušných regionech a určí tak standard pro rozvoj solárního průmyslu v těchto oblastech. Projekt nákupního centra v Aucklandu s kapacitou 350KW je momentálně největší instalací solárních zařízení na Novém Zélandu. Projekt je označován jako důležitý krok v rozvoji čisté energie iniciovaný vládou Nového Zélandu. Projekt na letišti Raratonga na Cookových ostrovech s kapacitou 1 MW je rovněž první solární elektrárnou na Cookových ostrovech, která pomůže na letišti snížit spotřebu nafty o 400 000 litrů ročně. Projekt s kapacitou 1,96MW na Lagunových ostrovech (Tuvalu) je prvním ostrovním fotovoltaickým systémem (off-grid systém) pro výrobu čisté obnovitelné energie zavedeným novozélandskou vládou. Projekt Centre Tower s kapacitou 128KW na Papui Nové Guineji je první instalací panelů na střeše nákupního centra v regionu. Projekt hotelu Radisson na Fidži s kapacitou 550KW je první instalací v hotelovém řetězci Radisson. Tato nová spolupráce se společností Radisson bude první z mnoha potenciálních instalací pro hotelové řetězce v celém Tichomoří. Ředitel pro technologie společnosti JA Solar Yong Liu, komentoval: „Místní klimatické podmínky, jako vítr a vysoké teploty, vyžadují vysokou odolnost proti vysokonapěťovému stresu (PID), vysoké mechanické zátěži a lepší výkon modulů při slabším osvětlení. Naše moduly, známé svou vysokou spolehlivostí, vynikající efektivitou konverze a vysokými výkony se mohou dobře přizpůsobit klimatu v jižním Tichomoří a snížit náklady na výrobu energie na minimum. Je to pro nás velká čest a závazek, pokud jde o kvalitu našich produktů, že jsme byli vybráni jako dodavatel těchto modelových projektů v regionu." Jian Xie, generální prezident společnosti JA Solar, dodal: „Jako první počiny tohoto druhu v regionu mají tyto modelové projekty ohromný význam v oblasti vývoje čisté a obnovitelné energie, ochrany životního prostředí, modernizace struktury dodávek energie a zrychlení trvale udržitelného vývoje ekonomiky v regionu. Průnik do oblasti jižního Tichomoří představuje nový mezník v našem úsilí o globální expanzi na nové trhy a je odrazem stále rostoucího vlivu naší společnosti ve světě." KONTAKT: Erica Hu Tel : +86-21-60955888*5535 Email : hucm@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.