Tisková zpráva vzdělávací program Energie a energetické úspory

Datum: 03.02.2015
Plzeň 3. února (PROTEXT) - Získejte náskok před konkurencí, zvyšte si kvalifikaci, snižte si náklady na energii. Tentokrát pouze v Plzeňském kraji. Další ročník Vzdělávacího programu Energie a energetické úspory Vás provede všemi praktickými aspekty energetické efektivnosti...
Plzeň 3. února (PROTEXT) - Získejte náskok před konkurencí, zvyšte si kvalifikaci, snižte si náklady na energii. Tentokrát pouze v Plzeňském kraji. Další ročník Vzdělávacího programu Energie a energetické úspory Vás provede všemi praktickými aspekty energetické efektivnosti včetně legislativních povinností, představení dotačních programů, hlavních omylech, předsudcích a chybách při výstavbě, renovaci a provozování budov, ekonomickém využití obnovitelných zdrojů a dalších oblastí. Program jsme vylepšili a aktualizovali, máte tak jedinečnou příležitost dozvědět se cokoli ohledně ekonomické návratnosti, účinného využití moderních technologií, legislativních povinností vlastníků a správců budov, všech aktuálních dotačních programů, včetně programu Nová zelená úsporám, smysluplného využívání obnovitelných zdrojů, pasivních a nulových domů. Účastníci vzdělávacího programu absolvují interaktivní vzdělávací semináře o čtyřech tematických okruzích s komplexními studijními materiály (prezentace, případové studie, vzdělávací materiály, odborné aplikace) jak v elektronické tak tištěné formě. Rozsah vzdělávacího programu: celkem 16 hodin seminářů ve dvou dnech Místo konání: Plzeň Cena vzdělávacího programu: 4490 Kč bez DPH Cena zahrnuje kompletní studijní materiály v češtině, přístup ke vzdělávacím materiálům a občerstvení během seminářů. Sleva 15 procent v případě účasti více osob z jedné organizace. Více informací naleznete na http://energieefektivne.porsennaops.cz . Přihlásit se nebo získat více informací můžete také telefonicky na +20 241 730 336 nebo e-mailu: kurz@porsenna.cz Do vzdělávacího programu se můžete přihlásit telefonicky nebo e-mailem na níže uvedených kontaktech, na nichž Vám také rádi poskytneme další informace. Těšíme se na Vás! Název společnosti (organizátora) PORSENNA o.p.s. Kancelář a korespondenční adresa Michelská 18/12a, 140 00 Praha 4 Adresa sídla Bystřická 522/2, 140 00 Praha 4 IČ 27172392 DIČ CZ27172392 E-mail ops@porsenna.cz Telefon +420 241 730 336
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.