Změna ve vedení u největšího výrobce zámků na světě - společnost Kiekert jmenuje nového generálního ředitele výrobního závodu v České republice

Datum: 30.01.2015
Heiligenhaus (Německo)/ Praha 30. ledna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Kiekert AG, technologická jednička v oblasti zámkových systémů v automobilovém průmyslu, jmenuje Lukáše Hlavu (38) novým generálním ředitelem závodu v Přelouči v České republice. Lukáš Hlava, který ve...
Heiligenhaus (Německo)/ Praha 30. ledna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Kiekert AG, technologická jednička v oblasti zámkových systémů v automobilovém průmyslu, jmenuje Lukáše Hlavu (38) novým generálním ředitelem závodu v Přelouči v České republice. Lukáš Hlava, který ve společnosti Kiekert pracuje již třináct let, nyní převezme vedení a obchodní expanzi v současnosti již největšího závodu na výrobu zámků na světě. Hlava tak bude přímo podřízen Jürgenu Peulenovi, výkonnému viceprezidentovi společnosti Kiekert. Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150130/727675 Lukáš Hlava započal svou kariéru ve společnosti Kiekert v závodě v České republice v roce 2002, a to na různých pozicích v oblasti financí. V roce 2009 přešel do Heiligenhausu v Německu, kde tento vystudovaný ekonom působil jako finanční ředitel pro oddělení Operations Controlling & Business Planning a byl odpovědný za závody Kiekert po celém světě. V roce 2012 byl Lukáš Hlava jmenován generálním ředitelem společnosti Kiekert Heiligenhaus. Před příchodem do společnosti Kiekert pracoval tento rodilý Čech pro firmu Foxconn v Pardubicích. "V loňském roce jsme dosáhli obratu 680 milionů eur, což je náš nejlepší hospodářský výsledek v historii společnosti. Náš český závod, největší na světě pro výrobu zámkových systémů, na tom měl rozhodující podíl. V Lukáši Hlavovi jsme získali povolaného odborníka, který díky svým dlouholetým zkušenostem a znalosti místních specifických ekonomických a kulturních podmínek naváže na dosavadní úspěchy našeho českého závodu," tolik Dr. Karl Krause, předseda představenstva společnosti Kiekert AG. Obrazový materiál k této tiskové zprávě najdete na připojeném odkazu: http://www.kiekert.com/cz/tisk/tiskove-zpravy/tiskove-zpravy.html Kontakt pro tisk: Monika Jakubczyk Press & Corporate Communications Kiekert AG Hoeseler Platz 2 42579 Heiligenhaus/Germany Tel: +49 2056 15 - 8144 Mobil: +49 176 1022 1176 Fax: +49 2056 15 - 6719 www.kiekert.com Společnost Kiekert AG, založená v roce 1857, je technologickou jedničkou v oblasti zámkových systémů pro automobily. S 5100 zaměstnanci v devíti zemích a šesti vývojovými, šesti výrobními a dvěma prodejními centry Kiekert vyvíjí, vyrábí a prodává v nepřetržitém provozu řešení šitá na míru požadavkům svých zákazníků. V roce 2014 bylo dosaženo ročního obratu ve výši 680 milionů eur.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.