Centrum Beruška - přátelské zázemí pro děti v předškolním věku

Datum: 04.11.2014
Hradec Králové 4. listopadu (PROTEXT) - Máte doma malou ratolest a přemýšlíte nad tím, zda je už vhodná doba dát ji do jesliček nebo do školky? Jestliže k veřejným zařízením nemáte důvěru, můžete zvolit i to soukromé, které představuje báječnou alternativu k domácímu...
Hradec Králové 4. listopadu (PROTEXT) - Máte doma malou ratolest a přemýšlíte nad tím, zda je už vhodná doba dát ji do jesliček nebo do školky? Jestliže k veřejným zařízením nemáte důvěru, můžete zvolit i to soukromé, které představuje báječnou alternativu k domácímu hlídání. To si totiž může dovolit jen málokterá maminka, protože výrazně zatíží rozpočet. Jestliže chcete svému miminku i nadále zajistit individuální péči, máme pro vás tip na Centrum Beruška. Zařízení pro děti od 1,5 roku až do 6 let Centrum Beruška se zaměřuje na individuální péči o malé děti. Jedná se o soukromé zařízení, které funguje po celý rok. Vaše dítko se zde setká s přátelským prostředím a přijde do kontaktu se svými vrstevníky už v raném věku. V tomto soukromém centru se rádi přizpůsobí vašemu časovému režimu. Navíc dítko sem nemusíte dávat každý den, ale třeba jen příležitostně - jak budete zrovna potřebovat. Co vše může Centrum Beruška nabídnout V porovnání se školkou nebo s jesličkami zde vaše dítko dostane opravdu vše, co bude potřebovat. Už jen skutečnost, že kolektiv čítá maximálně 10 dětí, je předpokladem k tomu, že o vaše dítě bude dobře postaráno. Jedná se o spolehlivou službu, kterou s oblibou využívají rodiče v každém věku. Centrum Beruška nabízí celou řadu zájmových kroužků pro nejmenší. Jedná se o pohybové aktivity, tvořivé dílny, základy angličtiny, o hudební nebo výtvarnou výchovu. Během pěkného počasí děti tráví část dne venku v přírodě a také se organizují různé výlety a návštěvy akcí. Centrum Beruška v Hradci Králové Centrum Beruška se zaměřuje především na děti z Královéhradeckého kraje. Ať už v Hradci bydlíte, pracujete nebo zde máte nějaké jiné aktivity, můžete služeb centra využít. Na oficiálních webových stránkách najdete také program dne v Berušce, kde se dozvíte, jak bude probíhat den vašeho dítěte v centru. Ceny za služby jsou rovněž přijatelné a mohou si je tak dovolit i rodiče, kteří jich nemají nazbyt, ale na druhou stranu potřebují hlídání a školka jim nevychází vstříc. Jestliže máte o využití těchto služeb zájem, neváhejte Centrum Beruška kontaktovat. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Centrum Beruška Mgr. Hanka Ludvíková Smetanovo nábřeží 1189, Hradec Králové tel.: 777821105 centrumberuska@seznam.cz http://www.centrumberuska.wbs.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.