zahájení světové distribuce knihy Re-Think: A Path to the Future

Datum: 03.11.2014
New York 3. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Organizace The Center for Global Enterprise (CGE) dnes oznámila, že kniha Re-Think: A Path to the Future, kterou napsal Sam Palmisano, bývalý generální ředitel a předseda představenstva IBM, a která původně vyšla v dubnu letošního roku,...
New York 3. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Organizace The Center for Global Enterprise (CGE) dnes oznámila, že kniha Re-Think: A Path to the Future, kterou napsal Sam Palmisano, bývalý generální ředitel a předseda představenstva IBM, a která původně vyšla v dubnu letošního roku, bude prodávána celosvětově. CGE je nezisková organizace, která se snaží pomáhat podnikatelům z celého světa zavádět ty nejlepší manažerské techniky pro řízení globálně integrovaných firem (GIE - Globally Integrated Enterprise). Kniha Re-Think představuje základní prvky GIE, příležitosti, které nabízí globální ekonomika a popisuje také největší problémy, se kterými se dnes podnikatelský sektor musí vyrovnávat. Kniha vychází z Palmisanových zkušeností z IBM a z poučení, které načerpal při řízení jednoho z nejrozsáhlejších projektů v oblasti globální integrace na světě. Jedná se o důležitý vzdělávací nástroj pro všechny, kteří se zajímají o současné metody řízení v éře globalizace a transparentnosti. Organizace CGE, ve spolupráci s firmami Cemex a Geely Holdings Limited, dvěma velkými nadnárodními společnostmi, bude distribuovat 100 tisíc výtisků knihy do všech 193 zemí, které jsou členy OSN. Kniha je k dispozici ve čtyřech jazycích. Studenti i vědečtí pracovníci z předních světových univerzit a institucí po celém světě, budou mít příležitost z knihy Re-Think čerpat, protože obdrží jeden výtisk knihy zdarma. Všichni účastníci tohoto projektu také mohou získat přísup do nové vzdělávací iniciativy organizace CGE s názvem Global Scholars Initiative: thecge.net/scholar/. Jedná se o novou globální vzdělávací iniciativu, která studentům, mimo jiné, umožňuje přístup k jedinečným odborným materiálům a obsahu, včetně možnosti účastnit se řady zajímavých akcí a interaktivních vzdělávacích seminářů s předními představiteli, partnery a spolupracovníky organizace CGE. Projekt celosvětové distribuce knihy Re-Think je součástí strategie CGE nabízet zájemcům o management možnost získat vzdělání a aktuální informace o manažerských technikách používaných v současném podnikání na otevřeném, globálním trhu a také informace o změnách ve struktuře podniků, které s podnikáním na globálním trhu souvisí. Organizace CGE se zaměřuje na aplikovaný výzkum (http://thecge.net/research) a usiluje o spolupráci s talentovanými osobnostmi z celého světa. Více informací o projektu globální distribuce knihy Re-Think a o vzdělávacích programech organizace CGE, najdete na webových stránkách http://thecge.net. KONTAKT: Kristen Palmisano, ředitelka pro vztahy s médii a veřejností, The Center for Global Enterprise,+1-646-469-5664, kpalmisano@thecge.net
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.