“Dřevo potřebuje vaše nápady” - cena Schweighofer Prize 2015

Datum: 03.11.2014
Vídeň 3. listopadu (PROTEXT/ots) - “Dřevo potřebuje vaše nápady” (“Wood needs your ideas”) - Cena Schweighofer Prize 2015 - příjem přihlášek 300 000 eur za moderní projekty v dřevozpracujícím sektoru v Evropě Od 1. listopadu 2014 rakouská rodina Schweighoferů vyzývá...
Vídeň 3. listopadu (PROTEXT/ots) - “Dřevo potřebuje vaše nápady” (“Wood needs your ideas”) - Cena Schweighofer Prize 2015 - příjem přihlášek 300 000 eur za moderní projekty v dřevozpracujícím sektoru v Evropě Od 1. listopadu 2014 rakouská rodina Schweighoferů vyzývá všechny, kdo mají nápady na inovaci, aby zasílali své návrhy do soutěže o cenu Schweighofer Prize 2015. Toto prestižní ocenění doprovází finanční odměna ve výši 300 000 eur. Finanční odměna ve výši 300 000 eur je rozdělena mezi držitele Hlavní ceny a držitele několika cen za inovaci. Hlavní cena je oceněním pro osoby nebo organizace, které v evropském dřevozpracujícím průmyslu hrají důležitou roli. Je to ocenění jejich mimořádných úspěchů, které vytváří nové horizonty. Jsou mimořádným příkladem pracovitosti, průkopnického ducha a vize budoucích příležitostí. Cena za inovaci slouží jako podpora inovativním projektům během počátečních fází jejich realizace. Porota soutěže o cenu Schweighofer Prize vybere z uchazečů ty, kteří nabídnou nejinovativnější přínos evropskému dřevozpracujícímu průmyslu, včetně vývojových projektů a projektů aplikovaného výzkumu. Výhodu získají také projekty zaměřené na spolupráci mezi vědou a průmyslem! Příjem přihlášek začíná 1. listopadu 2014 a končí 2. února 2015. Přihlášky jsou přijímány POUZE ONLINE na stránkách www.schweighofer-prize.org. Vítězové ocenění Schweighofer Prize 2015 obdrží svou odměnu 16. června 2015 na monumentální vídeňské radnici. Ocenění Schweighofer Prize založila v roce 2002 rakouská rodina Schweighoferů, která je jednou z nejdůležitějších společností působících v oblasti dřevozpracujícího průmyslu v Evropě. Soutěž o Schweighofer Prize je pořádána každé dva roky a v příštím roce se uskuteční již posedmé. Ocenění Schweighofer Prize je udělováno za moderní koncepty, technologie, produkty a služby, které přispívají k vyšší konkurenceschopnosti dřevozpracujícího průmyslu v Evropě. Rozsah témat zahrnuje celý řetězec dřevozpracujícího průmyslu v Evropě, kromě papírenského průmyslu a zpracování celulózy. Kontakt: Johanna Kairi, Schweighofer Privatstiftung Beteiligungsverwaltung GmbH Tel: +43 1 585 68 62 28, email : info@schweighofer-prize.org www.schweighofer-prize.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.