Jak vyrábět konstrukce pro země EU nabídne seminář o EXC3

Datum: 29.10.2014
Ostrava 29. října (PROTEXT) - Za týden, ve středu 5. listopadu, proběhne v ostravském Kulturním domě Akord exkluzivní seminář, který bude zaměřen na zavádění předpisu EXC3 při výrobě ocelových konstrukcí do praxe. Akce má za cíl jediné, poukázat na fakt, že výroba konstrukcí...
Ostrava 29. října (PROTEXT) - Za týden, ve středu 5. listopadu, proběhne v ostravském Kulturním domě Akord exkluzivní seminář, který bude zaměřen na zavádění předpisu EXC3 při výrobě ocelových konstrukcí do praxe. Akce má za cíl jediné, poukázat na fakt, že výroba konstrukcí v EXC3 nezvyšuje náklady, ale konkurenceschopnost při dodávkách do zemí EU. Seminář je určen odborníkům, kteří se zajímají o trendy ve výrobě ocelových konstrukcí v EU. Vzhledem k účasti zástupců společností ČEPS, RUUKKI,EGE nebo TŘINECKÝ INŽENÝRING lze očekávat zajímavou diskusi. "V Česku existuje docela silná lobby tlačící na projektanty, aby projektovali podle EXC2. Pokud chcete na trhu uspět, je třeba myslet na kvalitu. Nutně to ale neznamená zvýšení nákladů," tvrdí odborník slovenské společnosti SAG Elektrovod Ing. Marian Bartoš. O své zkušenosti se podělí rovněž Český svářečský ústav Ostrava, jehož zástupci přiblíží úskalí certifikace a svařování podle EXC3. Kontakt: Bc. Vítězslav Fejfar, KONSTRUKCE Media s.r.o. +420 733 531 084 http://www.konstrukce.cz, http://www.allforpower.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.