Světově nejvýznamnější konference lesnické genetiky

Datum: 21.08.2014
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Fakulta lesnická a dřevařská České zemědělské univerzity v Praze a International Union of Forest Research Organizations pořádají letos světově nejvýznamnější konferenci v oblasti lesnické genetiky. 2014 IUFRO Forest Tree Breeding Conference proběhne...
Praha 21. srpna (PROTEXT) - Fakulta lesnická a dřevařská České zemědělské univerzity v Praze a International Union of Forest Research Organizations pořádají letos světově nejvýznamnější konferenci v oblasti lesnické genetiky. 2014 IUFRO Forest Tree Breeding Conference proběhne ve dnech 25. - 30. srpna v prostorách Kongresového centra CITY v Praze. Akce je zaštítěna Ministerstvem zemědělství ČR. Akce přilákala 170 vědců ze 35 států světa a pozvanými řečníky jsou elity světové lesnické vědy. "Cílem této akce je podpořit diskuzi nad současnými vědeckými trendy v lesnické genetice. Konference je tematicky rozdělena do pěti okruhů, dvou technických workshopů a dvou odborných exkurzí," říká garant konference doc. Milan Lstibůrek, Ph.D., vedoucí Katedry genetiky a fyziologie lesních dřevin FLD ČZU a koordinátor pracovní skupiny IUFRO. Vědecký program a další informace: www.iufrobreeding2014.org Místo konání: Kongresové centrum City, Na Strži 65/1702 140 00 Praha 4, www.kc-city.cz Partnery konference jsou: VSN International, PlantPlan Genetics, EvolTree, Pexídr, Wotan Forest Kontakt: Milan Lstiburek, Ph.D. Department Head Associate Professor, Czech University of Life Sciences Prague Adjunct Associate Professor, North Carolina State University IUFRO Breeding Theory and Progeny Testing Coordinator 2014 IUFRO Forest Tree Breeding Conference Chair http://www.iufrobreeding2014.org/ http://home.czu.cz/lstiburek/ Department of Genetics and Physiology of Forest Trees Faculty of Forestry and Wood Sciences Czech University of Life Sciences Prague Kamýcká 1176 165 21 Praha 6 - Suchdol Office: +(420)224383799 Cell-phone: +(420)774067094 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.