Bez zprostředkovatele můžete mít nižší ceny elektřiny i plynu

Datum: 16.07.2014
Praha 16. července (PROTEXT) - Zákazníci by si měli ověřovat, zda jsou ceny elektřiny a zemního plynu, které jim nabízí různí zprostředkovatelé a poradci, opravdu nižší než konkurenční nabídka. Tradiční dodavatel energií Energie2, a. s., Praha má od některých odběratelských...
Praha 16. července (PROTEXT) - Zákazníci by si měli ověřovat, zda jsou ceny elektřiny a zemního plynu, které jim nabízí různí zprostředkovatelé a poradci, opravdu nižší než konkurenční nabídka. Tradiční dodavatel energií Energie2, a. s., Praha má od některých odběratelských firem signály, že jim byly prezentovány nejvýhodnější cenové nabídky, které ve skutečnosti takovými nebyly. Je to proto, že různí prostředníci nenabízejí zákazníkům vždy nejvýhodnější ceny, ale často upřednostňují dodavatele, od kterých mají nejvyšší provizi pro sebe. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka. "Pokud chtějí mít zákazníci z řad firem, či obyvatele opravdu jistotu nejlepší nabídky, ať se raději obrátí přímo na naši informační linku Energie2: 844 000 010 a my jim nabídneme ceny, se kterými budou určitě spokojeni. Zákazníci nepotřebují žádné zprostředkovatele, aby dostali lepší cenu. Naopak při přímém jednání s námi si můžou dojednat lepší podmínky. Navíc za dobrou radu o cenách se u nás neplatí,“ konstatoval D. Vlnka. Kontaktní kancelář v ČR: Energie2, a. s., Praha, Jihovýchodní II.; č.p. 11, Praha 4 Záběhlice Další informace na tel: 844 000 010 e-mail: info@energie2.cz , www.energie2.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.