People Global s.r.o. - nový hráč na českém trhu

Datum: 05.05.2014
Praha 5. května (PROTEXT) - PEOPLE GLOBAL s.r.o. - nový hráč na českém trhu Motto: "Vrcholem mentálního umění je využití technologií jako nástrojů poznání a rozvoje.“ Trh českých hráčů na poli řízení intelektuálního kapitálu s využitím přelomových technologií...
Praha 5. května (PROTEXT) - PEOPLE GLOBAL s.r.o. - nový hráč na českém trhu Motto: "Vrcholem mentálního umění je využití technologií jako nástrojů poznání a rozvoje.“ Trh českých hráčů na poli řízení intelektuálního kapitálu s využitím přelomových technologií rozšířila koncem března společnost PEOPLE GLOBAL s.r.o. se sídlem v Praze. Jejím posláním je vytvářet úspěch jednotlivců i firem propojením lidské výjimečnosti s rozvojem komunikačních kompetencí a inteligentních technologií. Nejen PEOPLE GLOBAL, ale i současná doba nahrává těm, kteří aktivně hledají nové příležitosti a nebo se adaptují na změny vyvolané ekonomickou nejistotou. Mohou to být korporace, firmy, ale také výjimeční jedinci, kteří dokáží využít nové přístupy ke zvýšení efektivity a vlastního potenciálu. Takoví se stávají nejúspěšnějšími nejen ve svém tržním segmentu, ale zvyšují prestiž naší ekonomiky i v zahraničí. METILA (R) - UNIKÁTNÍ NEUROTECHNOLOGIE V OBLASTI ROZVOJE OSOBNOSTI Technologie nové generace poznáme podle multiplikativního efektu úspory času a nákladů. Jednou z nich je přelomová technologie dialogové interakce člověka a robota v lidské řeči, METILA (R). Tento nástroj společnost PEOPLE GLOBAL s.r.o. plně využívá ve všech oblastech, v nichž působí. "To, co je na technologii METILA (R) výjimečné, je její schopnost rozumět lidské řeči. Jedná se vlastně o virtuálního webrobota, který má místo mozku neuronovou síť," vysvětluje Jitka Fiřtíková, jednatelka společnosti PEOPLE GLOBAL s.r.o. Je to technologie, která komplementuje informace se znalostmi a vytváří tak jakýsi obraz/reflexi metakognitivní mapy člověka v určité roli, přičemž měří efektivně i nezávisle jeho profesní potenciál. Technologie METILA (R) s obrovským mezinárodním potenciálem byla vyvinuta v pražském výzkumném inkubátoru a jejím architektem a autorem je český investor Gustav Mistrík, který je zaměřen na vědecký výzkum v technologickém segmentu. Nově tuto technologii získala také britská PEOPLE GLOBAL Ltd. v univerzitní Cambridge. Kontakt: Jitka Fiřtíková jitka.firtikova@peopleglobal.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.