Koncerty pařížského šansoniéra Alaina Turbana

Datum: 05.05.2014
Praha 5. května (PROTEXT) - Hvězda pařížské Olympie ALAIN TURBAN vystoupí poprvé v Praze na třech mimořádných koncertech v rámci již 12. večerů francouzských šansonů z cyklu Montmartre v Montmartru. Koncerty se konají pod záštitou prezidenta Republiky Montmartre pana Alaina...
Praha 5. května (PROTEXT) - Hvězda pařížské Olympie ALAIN TURBAN vystoupí poprvé v Praze na třech mimořádných koncertech v rámci již 12. večerů francouzských šansonů z cyklu Montmartre v Montmartru. Koncerty se konají pod záštitou prezidenta Republiky Montmartre pana Alaina Coquarda. Vynikající francouzský šansoniér, legenda Montmartru, zazpívá 2. června 2014 v Domě U Kamenného zvonu (Staroměstské nám. 13, Praha 1), 4. června 2014 na Salonní rychlolodi Nepomuk (Platnéřská 2, Praha 1) a 5. června 2014 v Nuselské radnici (Táborská ul., Praha 4) vždy v 19 hodin. Setkání s novináři u příležitosti těchto koncertů se koná 14. května 2014 v 11 hodin v Kavárně Náš bar (Táborská 21,Praha 4) Kontakt: Veškeré informace - producent cyklu Helena Winkelmannová (výhradní zastoupení) Tel.: (+420) 603375584, helena.win@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.