Italské klobouky Borsalino budou k vidění i v Čechách

Datum: 05.05.2014
Praha 5. května (PROTEXT) - Nosily je hvězdy jako Jean-Paul Belmondo, Alain Delon nebo Frank Sinatra. Nyní si je budou moci koupit i Češi. Řeč je o produktech nejslavnější kloboučnické firmy světa, Borsalino. Ta už od roku 1857 vyrábí pokrývky hlavy v italském Miláně, a to stále...
Praha 5. května (PROTEXT) - Nosily je hvězdy jako Jean-Paul Belmondo, Alain Delon nebo Frank Sinatra. Nyní si je budou moci koupit i Češi. Řeč je o produktech nejslavnější kloboučnické firmy světa, Borsalino. Ta už od roku 1857 vyrábí pokrývky hlavy v italském Miláně, a to stále ručně. Její sláva ani za stopadesát let neupadla a v posledních letech ještě strmě stoupá. Mohou za to filmy jako například loňský hit Velká nádhera, kde letní "panamák“ od Borsalina nosil hlavní hrdina Jep Gambardella. Zboží firmy je k dostání ve všech významných evropských metropolích. Nyní se k nim přiřadila i Praha. Exkluzivním dovozcem klobouků Borsalino je společnost Classic Shoes se sídlem na Újezdě na pražské Malé Straně, která se dosud soustřeďovala především na ručně šité pánské boty. "Klobouky jsou letošním módním hitem a už teď o ně zákazníci mají velký zájem,“ uvedl majitel Classic Shoes Michal Kučera. V kloboucích tak zřejmě opět uvidíme i české muže. Kontakt: Michal Kučera tel.: 776 303 844 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.