Apríles 2014 již tuto sobotu na Parukářce!

Datum: 22.04.2014
Praha 22. dubna (PROTEXT) - Čtvrtý ročník multižánrového festivalu Apríles, zařazeného mezi hlavní doprovodný program Pražského Majálesu, ovládne v sobotu 26. dubna žižkovskou Parukářku. Letos se festival ponese na vlně punku a hlavními tahouny jsou punk-rocková kapela...
Praha 22. dubna (PROTEXT) - Čtvrtý ročník multižánrového festivalu Apríles, zařazeného mezi hlavní doprovodný program Pražského Majálesu, ovládne v sobotu 26. dubna žižkovskou Parukářku. Letos se festival ponese na vlně punku a hlavními tahouny jsou punk-rocková kapela Dirty Blondes, která vyniká především svým ženským zpěvem, a kapela The Rocket Dogz, jež patří mezi hlavní hvězdy české psychobilly scény. Dále vystoupí folk-punková kapela Cheers!, Jet8 reprezentující ska-punk, ten pravý punk předvede kapela H.A.W. Doplní je soutěžní kapela Where's the food?!. Na Aprílesu si můžete vyrobit odznak, nechat si vyčesat na hlavě číro, mrknout na kořeny punku, zjistit, jak lowcostově procestovat Evropu, nebo jaký je to punk žít na ulici. Nebude chybět ani soutěž o lístky na Majáles, Apríles relax zóna s wi-fi připojením vybavená stylovým kartonovým nábytkem a foto zdí, kde je možné se nechat na památku blýsknout. Samozřejmě stylově punkově. Tuto sobotu od 14:00 na Parukářce. Vstup zdarma. Více na www.apriles.cz nebo https://www.facebook.com/apriles.praha Kontakt: Denisa Steinocherová media@apriles.cz +420 732 338 640 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.