Česká dívčí skupina 5Angels představila nový videoklip

Datum: 19.03.2014
Praha 19. března (PROTEXT) - Nejúspěšnější česká dívčí skupina 5Angels představila nový videoklip Česká dívčí teen popová skupina 5Angels se po velmi úspěšném britském prosincovém turné se skupinou Union J vrátila na tři březnové týdny do Anglie, kde představila...
Praha 19. března (PROTEXT) - Nejúspěšnější česká dívčí skupina 5Angels představila nový videoklip Česká dívčí teen popová skupina 5Angels se po velmi úspěšném britském prosincovém turné se skupinou Union J vrátila na tři březnové týdny do Anglie, kde představila svůj nový videoklip Kiss and Tell a absolvovala 24 koncertů v rámci School Tour 2014. Klip z dílny britských producentů Denise Ingoldsbyho a Andyho Murraye natáčel stejný tým kameramanů, z jejichž dílny pochází například filmový trhák Mr. & Mrs. Smith. Autorkou textu je dvorní textařka skupiny Black Eyed Peas Lucy Graves, autory hudby Kes Ingoldsby a Bret Lusis. "Po úspěšném klipu k singlu World Domination, který byl představen v srpnu loňského roku, je Kiss and Tell již druhou vlaštovkou, která avizuje připravované nové CD. To bude pro fanoušky 5Angels myslím velmi příjemným překvapením," prozradil manažer skupiny Roman Roun. Po návratu z Anglie čeká dívky kromě koncertů po České republice a Slovensku především intenzivní práce ve studiu a zkušebně. "Po představení nového CD, které chystáme na konec léta, připravujeme i novou choreografii a program pro další zahraniční turné, ale víc zatím neprozradím," dodal Roun. Kontakt: Roman Roun Tel.: +420 608 88 77 28 Roman Roun Agency http://roun.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.