CHIC 2014: Vstříc novému věku

Datum: 18.03.2014
Peking 18. března (PROTEXT/PRNewswire) - Největší a nejvlivnější módní veletrh v regionu Asie a Tichomoří se koná v Pekingu Od 26. do 29. března se v čínském hlavním městě, Pekingu, uskuteční 22. čínský mezinárodní veletrh oděvů a příslušenství 2014 (China International...
Peking 18. března (PROTEXT/PRNewswire) - Největší a nejvlivnější módní veletrh v regionu Asie a Tichomoří se koná v Pekingu Od 26. do 29. března se v čínském hlavním městě, Pekingu, uskuteční 22. čínský mezinárodní veletrh oděvů a příslušenství 2014 (China International Clothing & Accessories Fair - CHIC 2014), na kterém se představí všechny důležité firmy z oboru. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140317/CN83491 Veletrh CHIC 2014 se koná na výstavní ploše 100 tisíc čtverečných metrů a představí se na něm více než 1000 značek z 20 zemí světa. Veletrh nabídne celkem 12 specializovaných výstavních hal: mužské oděvy, ženské oděvy, oděvy pro volný čas, dětské oděvy, spodní prádlo, oděvy z kůže a koženky, nadčasové oděvy, módní doplňky, vybavení pro výrobu oděvů, nabídka zahraničních vystavovatelů, vybrané kolekce módních návrhářů a výstavní plocha módních trendů veletrhu CHIC. Jedná se o první letošní veletrh čínského módního průmyslu, a proto budou modely předních výrobců a návrhářů bedlivě sledovány. Navíc se v rámci veletrhu uskuteční více než 70 skvělých seminářů, fór a setkání, včetně dalších možností pro obchodní komunikaci mezi účastníky. Díky tomu tak veletrh nabídne firmám nové nápady pro rozvoj značky a další expanzi. Čínské firmy u mezinárodních značek oceňují dlouholetou historii a vyspělý systém výroby, zatímco mnoho slavných zahraničních značek se na veletrhu snaží najít partnery. Veletrh CHIC jim nabízí nástroje ke společnému průzkumu čínského trhu. V souvislosti s touto poptávkou tak veletrh CHIC 2014 nabídne další vylepšení služeb pro zahraniční vystavovatele, mezi která patří uspořádání "speciálních obchodních konferencí", které pomohou spojit firmy, s podobnou filozofií. Více než 400 zahraničních značek z 19 zemí světa, včetně Itálie, Francie, Německa, Velké Británie, Kanady, Jižní Koreji, Rakouska, Turecka, Japonska, apod. budou na veletrhu CHIC nejen vystavovat zahraniční módní kolekce, ale současně zde budou hledat i příležitosti ke spolupráci, prostřednictvím řady akcí, které veletrh CHIC nabízí, jako jsou například uvítací večeře, semináře pro zahraniční vystavovatele, semináře o čínském trhu, výstava kolekcí zahraničních návrhářů a mnoho dalších. "Očekáváme, že se na veletrhu sejde celý dodavatelský řetězec," řekl pořadatel veletrhu, "od dodavatelů surovin a technologií, přes výrobce a dodavatele vzorů a doplňků, což pomůže výrobcům spojit se s jednotlivými potenciálními partnery a v maximální míře optimalizovat dodavatelský řetězec." KONTAKT: Kelly Cui, +86-10-65053213, cuiyue@cwtc.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.