Startuje Edulero – odborné online videokurzy

Datum: 17.03.2014
Praha 17. března (PROTEXT) - Dne 17.3.2014 došlo ke spuštění internetového vzdělávacího portálu Edulero (www.edulero.cz), na kterém najdete širokou nabídku odborných videokurzů, především z oblasti daní, účetnictví a pracovního práva. Edulero ušetří čas všem, kteří...
Praha 17. března (PROTEXT) - Dne 17.3.2014 došlo ke spuštění internetového vzdělávacího portálu Edulero (www.edulero.cz), na kterém najdete širokou nabídku odborných videokurzů, především z oblasti daní, účetnictví a pracovního práva. Edulero ušetří čas všem, kteří nestíhají cestovat na prezenční školení nebo přednášky a přitom se chtějí kvalitně vzdělávat a získávat informace od odborných lektorů. Videokurzy na Eduleru si můžete přehrát kdykoliv vám to zrovna vyhovuje, ať už jste doma, v kanceláři nebo kdekoliv jinde s připojením k internetu. KONTAKT: www.edulero.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.